Også bageren spurgte, om jeg er fra Central Asien 😀

Hej allesammen.. har I en skøn vinterferie? Det er allerede snart weekend for os igen, tiden flyver. Der er ved at komme de flotteste lyserøde / lilla blomster på nogle buske i botanisk have 🌺

De skal lige have noget mere tid, men hvilken februar! Og så har vi fundet det hyggeligste lille bageri lige rundt om hjørnet ☺️ Salgslokalet er måske fire-seks kvm alt i alt..

og de sælger kun like fem forskellige slags, men de er til gengæld velvalgte. Så vi fik kanelsnegle til frokost efter min lille tur i botanisk have. Estiske kanelsnegle er traditionelt en..

klassisk dansk, men mere tør, bolle som I kender dem med en smule kanel drysset på toppen.. det kedeligste, der intet har med en dansk kanelsnegl at gøre.

men den danske kanelsnegl er ved at gøre sit indtog her 😀 og med dem i dag, er vi to tredjedele mod en dansk kanelsnegl! Og inden for lidt tid tror jeg, at vi helt kommer i mål.

For der sker Så meget, hvor Tartu meget hurtigt bliver en kopi af Aarhus 🙂 og så bageren.. 😀 det var Teivi’s far, der i første omgang sagde, at mit udseende er central asiatisk..

jeg tror han sagde Usbekistan, og han ved det, for Sovjet udstationerede ham som soldat der. Og i dag fra bageren blev der gættet på Aserbajdsjan 🌺

Og der er noget om det, for tilbage i tiden blev min noget lignende tip-oldefar gift med en kvinde netop fra det område, og min familie har suget udseendet til sig..

så jeg heller ikke ser klassisk dansk ud, selv om jeg jo er dansker. Og hende hos bageren var så sød, stort smil & hyggesnak, det nye, der er så meget her i Estland nu ☺️

Og så skal jeg helt sikker ned til de lyserøde-lilla blomster, når de lige er vokset lidt mere 😉 kan godt huske dem fra tidligere somre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s