Sveske elsker sin nye allergi-mad 😀

Godmorgen 🌼 har I også sovet godt? Jeg skrev jo om en stor læring ift. psykolog-snakkene (indlægget lige før her), den læring byggede sig op over lang tid..

men blev ligesom settled i et aha-øjeblik i aftes & efter det faldt jeg bare i søvn 😀 det er så godt! Vi er så lettede over alt det styr på tingene, og Teivi var også bare med TV-shows inde i sengen hele dagen i går.

Det er Så skønt, at vi kan det. En ting er, at nogle gange har vi lidt ekstra brug for at slappe af. Men også bare at vi ikke har alle de ting, vi skal ud at løse. Så vi har tid til bare at hænge ud ☺️

Sveske fik jo også sin nye allergi-mad, som dyrlægen sagde er meget lækkert & åh ja, for Sveske laver ikke andet nu end at gruffe 😉 så nu er der kommet rationer på..

efter at hendes tallerken var tom, hver eneste gang vi kiggede i går. Men det er supergodt, at hun elsker det. Det er jo også kvalitet i hendes hverdag.

Netop også når den allergi-mad er den eneste, som nogle katte som Sveske kan tåle.. så er det fornuftigt, at de har gjort den super lækker, for hvis de så ikke kunne lide den & ikke kan tåle andet.. 😀

Så der er kommet styr på tingene i vores lille familie & vi nyder det ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s