En frygt, som kun psykologen & ikke engang os selv så..🌼

Hej allesammen.. der er en del nyt psykisk, og med den lidt dramatiske titel på indlægget her skal jeg da sige, at det skal handle om en frygt, som psykologen fik has på, så en god ting ☺️

Hun har sagt et par gange at noget, der virkelig stressede os, gjorde os bange, ødelagde vores selvværd var en frygt i os for.. med alt vores brud med vores familier..

hvad så hvis vi faktisk er som dem.. hvad nu, hvis Teivi & jeg i virkeligheden var på galt spor, når vi tænkte at vi er gode som personer.. og i virkeligheden skulle være som dem..

en frygt, der spillede så meget ind på vores hverdag. Men som lå så dybt, at vi ikke engang så den selv, men det gjorde psykologen heldigvis ☺️

Og når den her sag med naboen, der blev helt skør..

gav så positiv en læring til sidst, så er det, at psykologen guidede os til at sammenligne os selv med ham.. samtidig en sammenligning med vores familier, deres værdier, hverdage, holdninger, måder at gå (falde kaotisk..) gennem livet på.

Og se symboliseret ved den nabo, der i hverdag & tankesæt er som vores familier.. at vi ikke er som nogen af dem.. en frygt, der sad i os fordi vi har vidst altid, at man selv er den ringeste til at se, hvordan man selv er.

Og nu kan vi glad’t se, at min blogging blev langt gladere, efter vi med psykologen lavede den kontrast.. deres tankesæt & hverdag kontra vores åbensindede, ikke-racisitske..

ikke-homofobiske, ikke-maskuline tænkning.. og satte den kontrast op at alt, vi har bygget, efterlader intet af dem i os ☺️ Det er fedt, at psykologen helt hjalp os til det!

Det er Så godt for vores selvværd, der er markant øget siden den 23. januar 😀 ikke bange mere.. at en stor del af min angst var det spørgsmål, som nu er besvaret af psykologen, hvad nu hvis vi var som dem? Og få alt den angst væk 🌼

Det er Så kæmpe en hjælp fra hende, at hun udlagde det mønster af frygt i os, og vi ikke engang vidste, hvad der trickede os.. og hun så efter at gøre os opmærksomme hjalp os til at bygge hverdag væk fra det..

væk fra den angst ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s