Vores hjem virker 🌼 ‘kodutunne’ svømmede ind

Rigtig god weekend alle 🌼 lige nu sidder Teivi på sofaen med Sveske, og vi har snakket rigtig fint om de ting, der kan stresse i hverdagen.

det er skønt, når vi begge kan bruge de ting, som psykologen siger ☺️ Og opleve at ting som stress nu kan klares ved at snakke om det stressende & ikke ved at ændre så meget derude.

Teivi sagde lige, at Sveske allerede forårs-fælder sin pels, men det er virkelig også ved at blive forår! Jeg gik ved floden i dag, og der var driv-is på, og græsset helt flot og grønt..

det er som i Danmark! I de rigtige estiske vintre var græsset altid gult, når alt sneen smeltede, men nu har det fået sollys i år.

Så også nu, når weekenden kom & vi har lavet stearinlys, så svømmede det estiske ‘kodutunne’ ind over vores lille hjem ☺️

Hele den sag, hvor vi skulle kæmpe for vores ro herhjemme, alt det med først vores familier og så ham naboen, der senere er blevet mere normal igen..

alt det er ved at komme i baggrunden, som noget der skete & udviklede os, og så ikke gå op i hvordan, at de personer klarer sig.. bare vi har det godt & dem vi holder af også har det godt 🌼

I går var jeg nede i en del kulde om morgenen, og så i løbet af dagen trådte forårsvejret ind igen. Der var så flot, og så hjem at spise fyldte peberfrugter sammen med Teivi, chatte med skønne venner .. og have lille Sveske 🐈

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s