Skal igen bare sidde lidt, så er alt godt 🌺

Hej allesammen, og velkommen til den koldeste morgen den her vinter, både i Danmark og herovre. Men minus syv, som det er her, har intet med vinter at gøre, og det er kun den her morgen..

jeg tænker lidt over, om de estiske vintre er gone for good. Vi ville savne dem, men til gengæld er det jo skønt, at der kommer forårs-blomster helt enormt tidligt 🌼

Der er sket rigtig, rigtig meget i 2019 & indtil her i januar med. Og jeg skal bare sidde lidt nu, så er alt godt! Jeg elsker, den rejse vi har været på, og hvor der er løbet nyt vand i ikke bare åen nu..

men en hel flod ☺️ Og så store forandringer, at selv vores kampe tilbage da vi boede i Danmark virker helt små på den mest berigende måde. Det er jo godt, når tingene ikke synes så kæmpestore mere..

så er minderne om dem ikke ret farlige 😉

Hvad får I tiden til at gå med? Det er Så skønt vejr her i øjeblikket, og Teivi fandt også ud af, at også hun har brug for at komme mere ud & især at gå. Så vi prøver begge to..

hun går til yoga i den anden ende af byen to dage om ugen, og så i weekenderne også nogle ture ned i byen ☺️

Så det skal vi bare nu, lige i lidt tid.. det er lidt sjovt, at lige da vi kom til Estland & startede op hos psykiater her, der sagde hun (psykiateren)..

at vi havde brug for en gevaldig pause, og så er alt godt & vores batterier fine igen ☀️ Og så kom hele konflikten med Teivi’s familie, oveni den med min..

men nu, på den anden side af de to, så kan det være nu, at vores gevaldige pause endelig kommer her 🌼

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s