Så alle blomsterne før solopgang 🌻

Hej allesammen, og rigtig velkommen igen ☺️ Hvad får I tiden til at gå med? Det er en helt underlig følelse, at jeg ikke er bange mere 😀

Det er jo altså lidt vildt, at når jeg har så stærk en angst-diagnose.. at vi så kunne tage mit bange væk 😀

Var nede i botanisk have allerede før solopgang, og det er lidt sjovt, for billederne blev gode & stemningsfyldte, selv om der ikke var noget lys stort set!

Så heldige mig 🌸

Det var skønt at have bare hele haven for mig selv, det har jeg tit på, de tidspunkter hvor jeg er der. Stille se på ænderne & blomsterne, der var rigtig mange og også nogle nye.

Det er lidt vildt, at vi ikke har -20 til -30 c.. men blomster, men hvor vi nyder det! Der er virkelig mindre sne i Estland pga. klimaet.. men en vinter næsten helt fri af sne!

Til gengæld kan det sagtens være komplet vinter næste år ☺️ Vi hygger rigtig meget herhjemme nu. Det er lidt sjovt, for jeg har virkelig fået det meget bedre med mig..

når vi havde hele den case med underboen, der blev helt skør og opførte sig meget aparte. For jeg sammenligner mig lidt med andre nogle gange.. og det gav bare rigtig meget at gøre her ☺️ Er så glad for det!

Hørte jo så meget, da jeg voksede op, at jeg var den mærkelige.. så det er sundt at få rusket lidt op i det syn på mig 😉

Får I vinterferie inden så længe? Og skal I nogen steder hen der? ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s