På en lørdag med x-factor ☺️

Hej allesammen & rigtig god x-factor lørdag! I dag havde vi en meget italiensk dag, for Teivi & jeg var på en italiensk cafe og butik, hvor vi fik kaffe og kage..

og fandt fuldkorns-gnocci, det var Så lækkert til aftensmad ☺️ Jeg havde allerede været ude i to timer med kameraet, da vi mødtes, så efter to timer mere var jeg lidt træt..

mine diagnoser giver jo de her mange indtryk, men det var superstar succes, at jeg bare skulle slappe lidt af i sengen herhjemme, og så var alt tilbage til normalt ☺️

Sådan nogle ting gør mig lykkelig, for så kan vi jo meget mere ❤️ Lille Sveske hoppede ind til mig, mens Teivi legede rundt med det specielle italienske mel, som vi også fik os med hjem der.

Hele indretningen var helt italiensk, har været i Rom & Venedig, måske turistet.. men jeg kan se, at det var meget det ☺️ Der var også et danse-show på Rådhuspladsen..

de laver det hvert år i anledning af det kinesiske nytår, og med en is-skulptur af det dyr, som i Kina symboliserer året! Tror bare, at den smelter lidt hurtigt i år, for januar ligner april!

Så hyggeligt det hele, og Teivi sagde også, at dage som i dag er så helende ❤️ Også bare opleve at vi har energi til så mange ting, psykologen sagde også, at vi kan jo det hele nu, alle oplevelserne!

Og vi vil det! Endelig er det vores tur til at kunne leve frit i hverdagen, fri af følelser, og tilbage have de nødvendige følelser & en overall rigtig positiv stemning i hverdagen 🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s