The bird who dares to fall.. tak rigtig meget ❤️

Skønneste weekend allesammen 🌸 jeg har opdaget en ting af rigtig meget livserfaring.. men en af mine følgere på Instagram, fra Saudi Arabien, sagde det samme så fint..

the bird who dares to fall is the bird who learns to fly 🦋 der er bare noget med, at hvis man ikke kaster sig selv ud i ting (måske det så har været lit dramatisk til tider)..

så lærer man ikke at føle sig i live & og håndtere sine følelser .. og have en mio. følelser, alt det, der giver livskvalitet. Vores skræk, Teivi og jeg, ville være en hverdag..

hvor der bare ikke sker noget. Hvor følelser aldrig flytter sig, fordi der aldrig kommer noget nyt vand i ens flod. Så det har vi om noget sørget for ikke at ende i 😀

Vi skulle jo også bare have den rette hjælp til at håndtere traumer, så kan vi flyve som to sommerfugle & tage lille Sveske med os 🐈 jeg kan godt se det her med..

at psykologen fik styr på traumerne, vi skal self. bare fortsætte arbejdet, og vi elsker det, selv om det river op i vores hjerter..

men psykologen siger også, at vi er jo så voksne i tankegang, at vi kan finde ud af at flyve, når først at traumer ikke holder os tilbage, og hvor er vi kommet langt på et år 🦜

Så det er en meget lykkelig følelse at sidde her i vores hjem, som vi her også skulle kæmpe lidt for og forelske os i ☺️ Det første, Sveske gjorde her, var jo også at falde i søvn..

under skohylden og sove og sove, for hun så bare, at nu er der roligt, der er roligt her.. jeg smiler så meget, mens jeg skriver ud til jer.. tænker på Teivi & lille Sveske ❤️

Og i hele de ti år, vi har kæmpet os til her, er der jo kommet passioner ind, Teivi’s bagning af brød på stribe, som er Så vildt gode, fordi hun putter helt kærlighed & sit hjerte i..

til vores lille familie ☺️ Og mine ture.. hvor min angst er så god nu, at Teivi vil slippe mig løs på egen hånd i Tallinn, mens hun er til bage-kursus 😉 og også tage bussen ud i naturen på egen hånd nu.

Det lykkeligste, der så har med diagnoser at gøre (helt ærligt gør Teivi, Sveske & vores hjem mig endnu mere lykkelig 🌸 men..) at mine tvangstanker & angst er så behandlet nu..

at jeg endelig kan leve normalt i en almindelig hverdag, det har været en kæmpe drøm 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s