Jeg kom måske til et punkt, hvor det psykisk stærkeste er..🦋

Hej igen, en lille opfølgning, mere generelt, på det jeg lige skrev om den ene af vores naboers problematiske væremåde, blandt alle de supersøde naboer ellers 🙂

Teivi & jeg har brugt rigtig, rigtig meget energi på, at en stor gruppe personer i hele verden har en mere & mere problemfyldt væremåde, fordi de har rigtig meget følelses-smerte i sig.

Og mens at de burde f.eks. se en psykolog og deale med deres følelser på en sund & voksen måde, så er det tid til at indse, at dét ikke kommer til at ske.

Så netop som jeg skrev før.. for vores egen hygge-stemning og følelses-sundhed, så kan vi ikke bruge flere kræfter på en situation, der ikke ændrer sig.

Dem, der ignorerer alle sociale regler for samvær, også ude på gaden.. man kan ikke ændre dem, sagde psykologen også. Så det er bare drænende for os selv at få så store følelses-udsving ift. det.

Så det er tid til ganske enkelt at fokusere mindre på de personer, ligesom vi også skulle fokusere langt mindre på vores familier.. uanset hvor forståeligt & fair det jo er..

at vi får mange følelser ift. problemfyldt væremåde 🙂 så det er måske noget læring af mange konflikt-fyldte situationer..

at den store gruppe i samfundet Vil ikke følge de sociale spilleregler, og så kan man ikke gøre noget. Så flyt fokus til netop f.eks. at der nu allerede i januar er de smukkeste blomster i botanisk have 🌸

Så på en måde er, det en kamp vi opgiver, men det måske psykisk stærkeste & sundeste er nogle gange at opgive en selv ærværdig kamp for et mere omsorgsfuldt & følelses-varmt miljø, når man bevæger sig rundt ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s