Følelserne nu ift. det seneste, efter lidt tid & sove ❤️

Hej allesammen.. det er helt underligt, at det mere eller mindre er forår i januar, og jeg læste i DR, at kirsebær blomstrer i Danmark nu! 🌸

Tingene er langt bedre nu ☺️ Hele aftenen i går, snakkede Teivi & jeg rigtig fint om, at vi har (haft) nogle følelser..

og hvad vi så har tænkt os at gøre. Uden at ridse hele situationen op igen, så kan I gå lidt tilbage i de seneste indlæg 🙂 men alt i alt så har vi måtte fighte..

for vores ‘kodutunne’, der er det estiske ord for føle sig hjemme i en tryg ‘hule’, hvor man kan være sig & sin lille familie. Så meget forbundet med hjemme-hygge ☺️ Og have hjemme-følelse.

Og situationen de seneste halvanden uge, har vi vendt dels til vores fordel, og dels til en øvelse i netop kodutunne.

At vi skal føle os hjemme her, og mærke hygge omkring os, netop på trods af at vi ikke kan styre dumme personers væremåde. Så en øvelse i..

at selv om nogle har en ret problematisk væremåde, at vi så alligevel kan føle os trygge & hjemme, og øve os i at ting som de seneste ikke er farlige.

Så mens at det ikke er okay, den væremåde vi har været vidner til, så kan vi ikke ændre de personer. Og det er dem, der burde ændre sig, men det er som at tro på enhjørninger at håbe, at de nogensinde gør det, ændrer sig.

Så selv om det ikke er fair, så skal vi lære at ikke få de her følelses-reaktioner på nogles problematiske væremåde. For de ændrer sig ikke, uanset hvor unfair det så er, at vi så må ændre os

(ændre vores følelses-reaktion på deres væremåde).

Men for vores egen hjemme-følelse & stemning af hygge (ting der giver følelses-sundhed) så er det ikke holdbart at få de her store følelses-udsving, når nogen opfører sig dumt.

For det gør nogle, og de ændrer sig ikke. Det eneste fair ville være, at de ændrer sig, men sådan er virkeligheden ikke. Og der.. når vi lærer ikke at få så mange følelser over det..

så er det faktisk ikke det samme som at acceptere deres væremåde 🙂 det er bare at passe på os selv, i en situation der ikke ændrer sig ❤️

Så i stedet for at være sur over nogens væremåde, selv om det er fair & forståeligt at være.. så vil jeg hellere nyde det meget tidlige forår med alle blomsterne i stedet 🦋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s