‘Nu er mit dårlige liv din skyld’.. lidt om at tage ansvar 🙂

Hej allesammen.. kender I det her med, at nogle gange har man brug for, at andre sådan passer på en, fordi man ikke er så stærk psykisk selv? Sådan er det meget for mig..

netop når min angst-diagnose og i det hele taget personlighed gør mig meget sårbar. Jeg bliver mere ked af det og indelukket end gøre modstand..

og der må Teivi nogle gange være den, der tager fløjlshandskerne af på en socialt acceptabel måde 😉

Case er, at vi har den her nabo i huset, der er meget genstridig. Han er generelt den typiske han-gorilla, der farer op og råber ad folk, når han synes, at han fucking har ret til det..

I kender typen, ejer ikke følelser & har fandeme ret til hvad han vil, uanset hvad det betyder for andre. Alle de andre familier her, der er supersøde og gode..

og som vi nyder at være naboer til, ønsker ham ud. Den her genstridige nabo har også et stort problem med vandpibe, som han ryger 3-4 timer om dagen for at gøre sig selv følelses-løs, fordi han har så meget smerte.

Og i det hele taget har han det virkelig rigtig dårligt, og det tager han ud på enhver, der kommer ham nær. Og så kommer vi til det med, at jeg er sårbar 🙂

Når jeg har kæmpet noget med især mænd som ham, så er det, at folk omkring mig inkl. mænd som ham kan se min sårbarhed. Jeg er nem at gøre de ting ved.

Og så får jeg hele turen! Fordi de her mænd kan. Når jeg også går ret køns-specifikt på det, så er det bare en virkelighed, jeg er i..

at en stor del af drenge & mænd bruger min angst imod mig, mens at kvinder & piger (næsten alle) bliver omsorgsfulde. Ham her snakker vi så med nogle gange..

men det har også været at speede op & lade som om, at de vil køre mig ned, når jeg går over et fodgængerfelt. Ting som det, fordi de kan, og fordi de har det afsindig dårligt, og har nogle rigtig elendige liv.

Og der er det, at det nytter bare ikke at tage sine egne problemer ud på omgivelserne.. ansvar for dem i stedet, tage fat på dem, se dem i øjnene, være voksen omkring dem.

Det ved jer, der læser med her, jo godt 🌸 så det er mest for at give et indblik i nogle ting, som folk uden angst-diagnose måske ikke kender så meget til 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s