Efter helt brud kan jeg sige mit syn på..☺️

Hej allesammen.. kan I huske Tracy Chapman? Jeg fandt hende på Spotify & hun er en af dem, der forblev rolig i hele sin karriere. Ikke noget bas og trommer 😉

Hendes sang Give me one reason er god skrive-musik, hit those keys! 😀 efter fra efteråret af og så indtil nu, meget initieret af psykolog & psykiater..

at have afsluttet den familie-konflikt for Teivi & jeg, så kan vi se tingene mere oppefra.. og lidt mere distanceret.

Og nu har jeg jo skrevet meget om sociale forhold. Dels fordi Teivi & jeg har udsatte baggrunde i hver vores familie og så har arbejdet os socialt højt op. Og så også at i det tidligere årti..

der ændrede verden sig så massivt & så hurtigt, hvor ressource-stærke har det bedre end nogensinde. Og jeg har selv været forvirret over hvad, at jeg tænker om det hele.

vi var jo så involveret i vores baggrunde, at vi netop skulle til et mere fugle-blik-punkt, før vi kan se det klart 🙂 og helt enkelt så er mit syn, at rigtig mange, en stor gruppe længere nede i samfundet..

sådan fra helt ude og så til og med arbejderklasse virkelig har brug for hjælp. De har så store & så mange problemer. Og løsningen er ikke straf. Løsningen er ikke at tage deres penge.

Det får ingen færre problemer af. Og så kommer vi til det med væremåde, der har været en ting for mig. At netop når de meget maskuline mænd med vilje udsætter mig for angst..

når de mærker, at jeg er sårbar & når de afstår fra alt uddannelse osv. .. der er self. også nogle kvinder i den gruppe..

at så er der noget væremåde, der reelt er et problem. Men den væremåde bliver kun mere, når man straffer dem ved f.eks. at kommunen tager deres penge.

Det virker ikke, kære Liberal Alliance. Og mens jeg også har været oprevet over bestemt væremåde især ude på gaden..

at så har jeg bare øjnene for, at det er personer, som har brug for hjælp. Det samme med vores nabo, der er genstridig. Han beskylder mig for det ene og andet..

fordi han ikke selv har modet til at tage ansvar for eget misbrug af vandpibe, egne følelser & handlinger, og hvordan han selv har gjort sig selv udsat.

Personer, der ikke tør at tage det svære ansvar for egne beslutninger, har brug for en psykolog til at hjælpe dem til det. Meget mere den vej.

Og så er det virkelig helt off, får I her fra en person med psykiske diagnoser.. at der ikke er mere tvang i det system. Folk med diagnoser & misbrug..

er selv de sidste til at se, at de har et problem, og ofte tør de ikke indrømme overfor sig selv, at de har brug for at søge hjælp.

Så en opfordring til alle politikere om at gøre det nemmere for pårørende & andre at ganske enkelt skrive en person op til en plads hos psykolog eller psykiater 🙂

For de går ikke selv derhen. De tager deres følelser ud på omgivelserne i stedet for.

Så noget mere ‘du Skal se en psykiater eller psykolog’ kunne afhjælpe den store gruppes følelses-problemer..

og derved baggrunden for et økonomisk rod med sms-lån, de tit er i & ultra-maskulin væremåde og andet ❤️ Og give værdige liv til også den gruppe ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s