Solen skinner på os nu ☀️ Efter dealet med tingene

Hej allesammen, hvis I har fulgt med i lidt tid.. så helt tilbage fra august af har tingene virkelig været meget i forandring.

Men nu er det solskin ☀️

Det hele var dels pga. psykolog-snakkene, hvor psykologen også sagde, at tingene skal netop forandre sig. At det så er gået bare en lille smule hurtigt.. men de skal det.

I august havde vi hele det med permanent opholdstilladelse i Estland, hvor politiet, der giver den, messede op, så den bare ikke ankom, og i en hel måned over deadline..

var vi like, er der noget galt? Det er jo en supervigtig ting. Men så fik vi en kæmpe undskyldning fra dem plus min opholdstilladelse ☺️ Men det var stressende!

Så lige efter kom alt det med min fars helbred, og senere i december Teivi’s far.. ting, der fik os til med psykologens ord endelig, endelig i en sindssygt stressende proces..

at bryde det bånd til familie-emnet, som jeg skrev så meget om her, og nu skulle bygge vores batterier igen efter alt det sindssygeste konflikt, man kan forestille sig.

Og så før vi overhovedet fik bygget batterier, så det her nu med naboen der blev helt skør.. så også henover jul har der bare været rigtig meget med..

at mens jeg også føler omsorg for bunden af samfundet, så især i slut-2019 blev deres mange problemer bare ført ud i en væremåde, der er så drænende, overalt hvor man gik.

Så vi er trætte, men som Teivi & psykolog sagde, så er det slut nu ☀️Og de har ret ☺️ Mange af tingene er jo også noget, der kun skal klares en enkelt gang og aldrig kommer igen.

Sådan noget som permanent opholdstilladelse, det har jeg jo nu netop permanent. Og så det sidste, kæmpestore brud med hele den familie-konflikt.

Så også finde ud af, hvordan vi kan skabe ekstra ro i vores hverdag uden at flytte helt ud i skoven, det er jo også noget, som vi kun skal klare en enkelt gang og endda er langt med ☺️

I alt.. den forandring, som det hele har givet, ville jeg aldrig bytte for noget 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s