Vi fik en plan for de næste år 🌸

Hej allesammen, så har Teivi et møde med sin chef om hvilke planer de skal lægge sammen, og vi har over en vanvittig uge bygget en plan for de næste en del år 🙂

Det vanvittige skipper vi lige, ikke mere fokus på det, og så bare glad for at vide hvor vi skal gå henad.

Vi har skrevet til et firma nu, hvordan mon vores hjem kan opgraderes lidt, samtidig med at de fleste andre naboer er gået all-in også, og vi til sidst har en skøn bygning som helhed..

Sådan er det, når tingene er lavet af træ, som vores bygning er, at så er der hele tiden noget at arbejde på, men det er jo også romantisk at bo i et hus af træ ☺️

Vi skal jo også have bygget det stille & ro, som jeg snakker med psykologen om, og vi er langt i det, kan bare komme endnu længere ved f.eks. lige at få lyd-isolering mod bl.a. noget trafikstøj.

Meget er det sådan nogle ting, at vores hverdag handler om lige nu i hvert fald, hvordan vi kan skabe den atmosfære af ro, mens vi stadig har adgang til butikker helt nemt.

Så det er ikke en løsning at flytte ud, hvor man kun kan høre træerne knirke 😉 Det er jo nødvendigt, at vi ikke skal med toget for at købe ind. Så jeg tror da..

at nu når (de fleste, pånær en der er lidt problematisk i personlighed, også han er fra teknisk skole..) men når alle os andre i bygningen er konstruktive i at samarbejde om det hele..

at så får vi og self. også de andre lige den ro, som alle ønsker ☺️ Også gulvene her er lavet af noget træ, der bærer lyd meget, så i det mindste Teivi & jeg får lagt nye gulve over noget tid.

Det skulle også være en opgradering design-wise 🌸 okay, det vanvittige.. at ham den ene nabo, der er lidt genstridig i sin personlighed for at sige det mildt..

han ringede til os og mente, at vi andre i bygningen med vilje prøver på at genere ham ved f.eks. at lave fodtrin i vores stue. Ting, som kan høres i en bygning af træ..

Og han syntes, at en slåskamp kunne løse tingene, så han kunne vise os allesammen, hvem der er den muskel-stærkeste.. 🙄

Men vi andre i bygningen self. så alle, os fornuftige, at det handler om en bygning, der lige skal opgraderes. Og ikke om at nogen med vilje skulle forsøge at genere andre. Og at en slåskamp løser det.. men ja, han er uddannet i biler på teknisk skole..🙄

Men alle vi andre arbejder konstruktivt & glade frem mod en løsning, så alle får vores ro, som vi alle ønsker ☺️

Det, der også går i vores fremtids-planer, er, at vi vil mere ud i naturen! Vi har snakket om det i noget tid, men så fik Teivi sine 12 timers arbejdsdage..

men det er også ved at blive lidt mere roligt igen 🙂 så vi kan nok kigge på det mere her i foråret & sommeren. Vi har en tur planlagt til min og Sveskes fødselsdag i marts.

Vi vil både derud til Tõrevere, hvor der er så meget natur, og så vil vi gerne til Taevaskoja, der er et klippe & skov område. Tage vores termokande med..

og noget frokost og bare hygge ❤️ Og så er vores plan for de næste år også, at have langt mindre på vores tallerken end vi har haft.

Alt det familie, der var, det krævede så meget af os, og nu når det er afsluttet, så kan vi genoplade batterierne. Det er meget, det vi gerne vil f.eks. ude i naturen.

Og gå nogle lange ture, og have nogle hjem-projekter som det med nye gulve. Og i det hele taget bare hygge med lille Sveske-kat i vores man kan vel sige nye hverdag ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s