Velkommen til vores vej 😉

Velkommen til vores vej ☺️ Det har jeg nogle billeder af her & en af mine små videoer med til jer.

Efter hele den frem og tilbage om lyd i vores bygning, hvor alle naboerne samarbejdede pånær en.. der gav et verbalt overfald på Teivi & jeg for bl.a. at han ikke har råd til at lyd-isolere, når hele bygningen har brug for det..

det skulle åbenbart tages ud på os.. så var vi ude i haven i dag og kigge på vores plet under det store birketræ, som vi lige må få sat et ‘vores’ mærkat på 😉

Og så var jeg oppe i den lille park og bare ud på vores gade at tage nogle billeder, sådan for at føle at vi self. har lige så meget ret til at være her & have vores hverdag som alle de andre 🙂

Vores nabo mod stuen sagde også, at dem før os i vores lejlighed, de flyttede ud netop pga. den der nabo.. også ved dem, gav han verbale overfald.

Og nu sagde en af de rigtig søde naboer så, at vi ikke længere kan have, at han får folk til at have det dårligt. Mobning, mere eller mindre, nogle gange involveret med trusler om slåskampe.

Så vi må lige gå sammen i huset om at få ham kølet ned, da hans problemer ikke er vores skyld. Men alle andre er super søde ☺️ Og vi kan også sagtens have haven sammen..

Teivi & jeg skulle bare lige finde, det sted vi helst vil være ☀️ Så der er faktisk kun den ene ting, der går os på, skulle vi også få øje på. Det var bare lidt mange følelser..

men så kunne vi jo også godt se, at alt andet er fantastisk & nu bliver det forår!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s