Sveske har det fantastisk nu ❤️

Virkelig god søndag allesammen 😉 hvis I har kæledyr, har I så nogle gange været bekymret for dem? Det var ikke på den måde alvorligt med Sveske, men hun havde ondt i ørerne..

og efter undersøgelser, hvor dyrlægen sagde at det kunne være mad-allergi, så prøvede vi at give hende fugle i stedet for fisk..

og det gik væk, hendes ting med ørerne 😀 det er komplet væk nu, og hun er igen langt mere legende og miaver glad nu, ud i haven & ind igen, og da det var en snert af vinter i går..

der blev vi så glade for at se, at det ikke var et problem for hende ude i haven mere 🌸 det er så godt! Lille Sveske, vi elsker hende 🦋

Og så skrev vi til et par naboer, og det viste sig, at vores stuenabo også er i gang med at lyd-isolere! Så det er bare hele bygningen, der er lydt, også den er bygget af træ..

som de fleste huse er her i Estland, så romantisk!

Men så skal vi bare have så mange i bygningen som muligt til at lydisolere ☺️ Og vores nabo kommer forbi i dag og snakker med Teivi om det!! Og giver gode råd..

jeg vil også gerne være med, men mens at jeg taler estisk, så gør jeg det langt fra flydende 😉

Så det, der startede som noget stressende, viste sig som et problem for flere, bare pga. træ-bygningen, og så fikser vi det bare 😀

Vi har også taget tingene i egne hænder noget mere! Nu, når vi ikke til sidst ønskede at bo ved f.eks. Tõrevere helt ude i naturen..

så vil Teivi vise mig på en hyggetur sammen, hvordan jeg kan tage bussen derud, og så kan jeg lige når jeg har lyst tage kameraet med derud!!

Det var også angst over alt det familie, der skulle gå væk, før jeg blev klar til på egen hånd at tage bussen ud i Estland og lige klare mig i wilderness 🦋 og så..

snakkede vi også om vores plet under det store birketræ ude i haven, hvor vi kan være bare os, selv om haven er delt med andre ☺️ Glæder mig til en milliard ting!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s