Vi blev lidt forvirrede, fordi det hele er nyt for os 😀

Hej allesammen og rigtig god weekend 🙂 det var så godt at sove! Der er den hundeudstilling her i Tartu, men vores gode ven Gvido, hans hund blev lidt syg, så kunne ikke deltage i konkurrencerne..

vi kunne så tage ned at bare kigge, men især for Teivi har de seneste dage været virkelig meget at holde styr på, så vi besluttede at holde weekend hjemme..

slappe af for et godt helbred kommer først, og der kommer andre hunde-events ☺️ I snakken med psykologen i går, snakkede vi overhovedet ikke om andre familie-ting end vores egen lille..

Teivi, Sveske & jeg 😉 og at så meget nyt vand er løbet i åen, at det gamle ikke betyder ret meget mere. Faktisk så lidt, at vi ikke engang havde behov for at snakke om det ☺️

Det, som vi til gengæld brugte hele snakken på, er hvordan Teivi & jeg kan bygge den stemning af ro & stille, som vi ønsker, nu på den anden side af alle de problemer.

Vi snakkede om at flytte helt ud i country-land ude ved Tõrevere eller Nõo, der er Så smukt og bare ren natur! Men vi elsker jo også Tartu, og ting som indkøb er virkelig nemt nu i sammenligning.

Derude skulle vi med toget for at købe ind, men til gengæld bo direkte i den smukkeste estiske natur, det i Finland med de tusind søers land, det har Estland også ❤️

Psykologen puttede dét som en mulighed, men egentlig da jeg var hjemme tænkte vi på, at måske var det mest ment som skab den stemning, der ville være der..

en stemning af fred & ro, hygge, kærlighed til naturen.. uanset om vi så decideret flyttede dertil, eller om vi formår at skabe den her noget tættere på selve Tartu, hvor der er mere by, trods alt.

Vejen til, at Teivi så til sidst kom op med det lydisolering af hele vores lejlighed, og kigge på buslinjer netop til steder som Nõo og Tõrevere..

bestod af alle følelserne, måske mest fordi det er første gang efter alt det familie, der er afsluttet for os nu..

at vi virkelig siger, okay, så skal vi bygge vores ❤️ Og sådan lige hvordan man får indrettet den rigtige for en stemning i ens hverdag..

det kan virkelig give hovedbrud og forvirring, og tårer & følelser at finde ud af det hele og søge og..

men det virker som en god ting, vi kom op med til sidst, for vi elsker det jo også her 😉 meget endda! Og jeg ville ikke have botanisk have derude, og Teivi går meget op i det praktiske..

at mere eller mindre ude i skoven kan man ikke bare gå ned i butikken og få det, man lige mangler.

Jeg tror også, at det vi mest har manglet ift. at komme mere ud i decideret natur, og ikke kun botanisk have & floden her.. det har været at bygge energi til lige at tage bussen..

men det er måske også ved at komme, den energi ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s