Næste projekt & balance & ro ☺️

Hej allesammen.. sikke nogle dage! Men først, hvordan går det? Vi havde en episode, hvor vi fik lyst til at flytte væk herfra, men i stedet for at føle os presset ud af naboernes hverdag..

så fandt vi frem til at få lyd-isoleret hele vores hjem ☺️ Når vi vælger en lejlighed, så kan man høre naboerne. Så det er ikke det i sig selv, der er et problem, vi skulle bare –

finde en løsning på at vi har det specielle setup, hvor jeg f.eks. har en angst-diagnose, der kræver meget ro.

Så hvordan kan vi undgå at flytte helt ud i skoven og bo alene.. vi elsker det jo her, når vi samtidig skal balancere det med mine diagnoser og at Teivi har meget lange arbejdsdage hjemmefra.

Og så at der ligger en trafikeret vej mellem os og hestene 😉 men vi elsker jo alt andet & vi elsker Tartu, og at vi gerne vil have endnu mere natur..

det kan jo faktisk klares med bussen, der endda er gratis i hele Tartu county ☺️ Så mest pga. vores specielle setup med diagnoser & business-arbejdsplads hjemme..

så får vi lyd-isoleret hele vores hjem ☺️ Og selv om man kunne sige så meget om andre mennesker, så er det jo mest, at vi har brug for ekstra ro ift. hvad andre tit har det fint med.

Så at vi selv finder en løsning på det, der er i vores hænder, det lægger ikke noget på vores naboer, og vi har økonomien til det, så det er fint 🙂

Og så vide at selv om ingen er perfekte (naboerne) så er der et stort element af, at vi efterspørger ekstra ro, og så er det jo os, der skal finde en løsning 🙂

Så ift. det med at vi deler haven med otte andre familier.. at Teivi analyserede haven lidt 😉 og der under det kæmpestore birketræ er der faktisk aldrig nogen!

så der får vi nok et par klapstole & et klapbord, og så ser vi lige om ikke vi kan have lidt fred der ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s