Løsningen blev, at nyt vand løb i åen 🦋

Hej allesammen.. det har været vildt for os! Og vi snakker om fremtidsplaner, men det er for tidligt nu at lægge dem ud ☺️ Først vil vi f.eks. rigtig gerne..

lige i morgen høre fra psykologen, hvad hun tænker ☺️ Det er virkelig forår! Og jeg har en lille video til jer, som jeg filmede baseret på en masse følelser..

mest af at nyt vand løber i åen for os 🦋 Teivi sagde engang, at for folk som aldrig kommer videre fra noget.. at det er fordi, der aldrig sker noget nyt i deres hverdag.

Intet er der til at skubbe det gamle i baggrunden og over tid gøre det ikke så vigtigt. Men det er sket for os, nyt vand i åen! Og det er os selv, der har puttet det der 😉

Og det blev vores løsning på det familie, at vi fik nyt vand i vores å ved over nogle år her i Tartu at bygge vores egen lille familie, og self. behandle traumer ved psykologen og psykiateren 🙂

Det føles godt, at det er slet ikke noget med, at tingene så skal være rosenrøde på den anden side, men bare have fået nye ting i vores hverdag, der har skubbet det andet i glemmebogen.

Jeg vil rigtig gerne i gang med at have en have sådan rigtigt igen! Vores egen have, som vi ikke som nu deler med 8 andre familier. I min barndom, det her er nogle gode minder..

at jeg havde min egen plet i vores have, der var min helt min 🦋 og jeg dyrkede jordbær der og tulipaner, og jeg elskede at luge ukrudt 😀 det vil jeg gerne igen!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s