Ting, der skete i julen, satte os fri ☺️

Hej allesammen.. har I det også rigtig godt? Jeg glæder mig til på torsdag, hvor det bliver sol & også rigtig forårs-agtigt her! Jeg har besluttet at fokusere på..

at blomsterne er skønne, og at forår er skønt og så bare gøre hvad vi kan for at købe øko og andet 🙂 at det mest balancerede take på klima er jo, at blomsterne er lige så flotte som altid.

Så må verden bare prøve på, at balancere hvornår på året de ankommer.

Der skete rigtig meget i julen for os, startende i slut-efteråret, især november. Og det satte os fri ☺️ Teivi fandt en bog lige nu, der hedder ‘surrounded by idiots’..

for det var vi, men er vi ikke mere ☺️ Og så læse lidt om det for at bearbejde, at vi var i det rod.

Og vi er netop ikke omgivet af problem-personligheder mere, det føles skønt, at vi sammen med psykolog & psykiater byggede den styrke i os, der skulle til.

Så vi til sidst kunne sende de personer væk 🦋

Teivi’s far var på besøg lige inden jul, og det var ikke et behageligt besøg, og nu efter er det skønt at leve uden ☺️ Og det samme.. min far fik meget dårligt helbred..

og få følelsen af, at de forsvinder i hvert fald væk fra os er godt. Så kan de rende rundt at have deres liv, bare vi satte os selv fri 🌸

Psykolog & psykiater sagde også, at det var det eneste, der var at gøre. Så vi i det mindste kunne bygge lykke sammen her i Vores lille familie, og det har vi så gjort ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s