Så rigtigt i x-factor: vi har ikke brug for jer mobbere 🌻

Hej allesammen og rigtig god weekend 🦋 Nu er jeg lidt ved at vænne mig til, at det er et nyt årti – med nye muligheder og en ny hverdag, som vi i høj grad byggede gennem 2019 ☺️

Jeg kan ikke se selve x-factor på TV her i udlandet, men på TV2s x-factorside kom der et klip op om, at der er et mobbe-tema i år blandt de søde, glimrende & værdige deltagere (mennesker), der træder ind.

Som jeg ser det, så er der en stor gruppe i samfundet nu, der har det fantastisk. Det er dem, der tit hedder 12-talspigerne, men for at være mere inkluderende..

så kan jeg lide at sige enhver, der har den 12-tals-personlighed. Og så er der en kæmpe gruppe, der har det virkelig, virkelig dårligt.

Mobning kommer netop af, at mobberen har det virkelig dårligt. Og hvis nogen så kan komme endnu længere ned, så er mobberen ikke længere den, der føler sig mest ked af det.

Og det tror de (fejlagtigt) hjælper på deres følelser, at det løser et problem for mobberen selv.

Det er i høj grad personer fra den her udsatte gruppe, for at sige det lige ud bunden af samfundet.. der er mobbere i skoler verden over & især rigtig meget i Danmark..

der har et højt socialt pres.

Når jeg tænker tilbage, på den mobning jeg blev udsat for i sytten år på flere forskellige skoler og gymnasier.. så var det bestemt ikke vinder-typerne, der stod bag.

Mobberne var dem, der senere er endt i noget skidt.. byggende op allerede dengang. Og selv om mobberne er udsatte fra bunden af samfundet, så må man alligevel være hård og skyde dét fra sig..

som når Ankerstjerne, dommeren i x-factor sagde.. verden har ikke brug for jer mobbere!

Jeg går enormt meget op i at støtte mennesker ❤️ Der er bare en grænse for, hvor længe man kan forsvare f.eks. mobbere trods at de har brug for hjælp & er udsatte.

Jeg har skrevet meget om væremåden fra den her lave gruppe i samfundet.. for mens at jeg støtter en kæmpe indsats for, at også de skal få et godt liv..

så kræver vi andres motivation til at hjælpe dem bare, at de er nogen, som man har lyst til at hjælpe ud fra en god personlighed i dem.

Og det indgår mobning ikke i. En anden ting er, at de her udsatte hvis de skal få et bedre liv selv må løfte en del af arbejdet med at få det bedre. Uden egen indsats, så hjælper det ikke at f.eks. tildele psykolog eller andet 🙂

Motivationen i samfundet & i verden, til at hjælpe den store udsatte gruppe, er dalet enormt meget de seneste ti år. Men vi kan igen få lyst til at hjælpe, jer der har brug for hjælp 🙂

Det kræver bare, at dé mange personer selv gør en indsats for at få det bedre – i stedet for at tage deres ked af det på livsniveau ud på andre gennem mobning 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s