Folk synes ikke, at jeg er skrækkelig pga. angst..🌸 mobning

Heej allesammen.. der var en episode nede i en butik lige nu, som jeg gerne vil fortælle jer om ☺️ Da vi skulle betale, fik jeg et lille angstanfald, fordi jeg troede, at vi skulle skynde os..

at andre kunder ville blive sure, hvis vi ikke fik noget fart på. Så jeg fik ret meget angst, og herhjemme skrev jeg et forberedelses-papir til psykolog..

at andre synes jo ikke, at jeg er skrækkelig, når de ting sker, og jeg får angst 🌸 men hvor har jeg været bange for det!

Jeg har ikke så meget længere med at ribbe op i gamle konflikter, men det blev lært i mit barndomshjem, at jeg er skrækkelig som person, fordi jeg har en angst-diagnose.

Og den mobning har jeg så båret med mig.. indtil nu ☺️ Faktisk gjorde x-factor noget for mig, for de havde det om mobning.. og hvad det gør ved en, om det er i en skole..

eller som for mig, med psykologens ord, også hjemme fra familien. Og det lærte mig, at jeg er skrækkelig, det sagde folk til mig..

og at jeg er grim, og ikke kunne noget.. og ikke være noget værd som person.. men ved I hvad? ☺️ Hvis I også har hørt de ting fra mobbere..

der for mig var endda mine forældre og søskende plus skolen inkl. lærere indtil jeg kom på det skønneste sted Bråskovgård Efterskole..❤️ ..

at de ting mobbere siger er forkerte! De sætter deres ord i verden for at få nogen til at have det endnu dårligere, end de selv har det..

og det skal stoppes, det er ikke en måde for dem at løse deres ked af det på, at tage det ud på andre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s