Aaalle de ting, vi var i, flyver bare væk som en sommerfugl 🦋

Rigtig god weekend! Jeg kan ikke se x-factor herovre, men ser alle klippene der kommer op, men er det i aften, når det også var onsdag? ☺️

det er så sjovt, at jeg hadede virkelig forandringer, fordi de gav så mange indtryk.. når jeg samtidig var bange for, om alle forandringerne ville ende i noget dårligt for os.

Og den angst skulle jeg bare over ☺️ Vi har jo alle strategierne til alle tingene, som kan ske i vores solide hverdag. Psykologen sagde også..

at efter min fars helbreds-situation og andet, der blev vi så stærke af alt det svære, at nu kan tingene ikke brase sammen mere, det er for os ikke muligt i vores hverdag 🦋

Så aaalle tingene, vi var i, alt det, som vi skulle være bange for.. det flyver stille væk som en sommerbølge på stranden, der efterlader sandet.. eller en sommerfugl 🦋

Det er skønt at føles let igen! Jeg glæder mig til frisør igen btw, og så i dag bagte Teivi boller plus at der er (skørt) blomster i botanisk have, og jeg kunne tage handskerne af i morges.

Men så har det været komplet som min & Sveskes fødselsdag i marts, hvor de ting altid er ☺️ Bortset fra et enkelt år, hvor vi gik fødselsdags-gåtur på floden, der stadig var dybfrosset i -26c..

det bliver ikke det her år igen, helt sikkert ☀️ Nu føle os lette & i live, og så stærke, som vi er blevet af tingene. Psykologen har lært os, at det hele styrkede os ☺️

Og her i julen, hvor vi var så meget en lille familie & så rensdyr-dokumentarer på sofaen sammen med lille Sveske ❤️ Det er virkelig ting som det..

der skal til for, at vi har en hverdag hvor også den lille hund Hygge kan komme ind på et tidspunkt 🌸 vi skal med Gvido til hundeudstilling! Her i Tartu endda, så vi skal bare gå nogle hundrede meter.

Det gør det rigtig nemt & behageligt, og se og fotografere en masse hunde, og hygge en hel dag der ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s