Farvel 2019 & kom ikke så stærkt igen i næste årti ☺️

Det var jul, er I klar til nytår? ☺️ Herfra en lille opfordring, at hvis I som os helst vil have et roligt nytår måske bare med kæresten eller en veninde.. vi skal se fyrværkeri fra vinduet i nattøj & hygge med Sveske og bare hyggesnakke..

hvis I også ønsker så roligt et nytår ud af en rolig personlighed, så lad jer ikke presse. Selv hvis nogen ikke respekterer jer & prøver på at presse jer til en fest, så stå fast 🙂 det er det sunde.

Og så farvel 2019, what a year! Både i verden & for os.. jeg startede jo hos psykologen i februar, og hun pillede os fra hinanden.. og rev op i alle traumerne..

men under en sund behandling af dem. Men hvor har det været intenst! Og derfor.. det har været et sundt år, men hav det virkelig ikke blive så intenst til næste år 😉

Det bliver det heller ikke. Vi fik også at vide der i februar, at starten er det hårdeste, men sundt. Og der er jo et bjerg af så mange dele af kigge på sammen med psykologen..

og bjerget indeni os bliver jo mindre og mindre ☺️ Så naturligt nok bliver arbejdet i os også mindre intenst, nu når vi blev gjort helt okay og har mere energi til hverdagen.

Der var vel lidt krise, i alle årene før vi startede op. Og der er det self. bare lidt intenst at arbejde en følelses-krise ned på et fornuftigt niveau, så vi kan tage det mere roligt.

Så mon ikke at det kan komme med det nye år 😉 jeg har i hvert fald lagt mærke til, at vi er gladere, ikke har så mange følelses-problemer, og dem vi har er ikke længere så store.

Og så har vi fået mere energi! Det var meget sigende, at her mellem jul og nytår kunne jeg både gå tur med Teivi langt rundt i Tartu & samtidig have energi til også på andre tidspunkter at gå ud med kameraet🌻

Det er et eksempel på ting, hvor vi gerne vil begge dele, men tidligere blev nødt til at vælge, fordi angst og andre følelser tog vores energi.

Så der er sket kæmpe fremskridt, og vi har fået en ny hinanden at være sammen med, hvor Teivi er blevet langt mere hyggelig & ikke så business. Og jeg slapper langt mere af uden alt det angst ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s