De her taget i april, og så blev det hårdt, men sundt 🌻

Hej allesammen.. og godt snart nytår! Jeg havde jo et lille projekt, hvor jeg kiggede mine billeder & bloggen igennem fra den tid jeg har snakket med psykologen. Siden februar..

og hvor vores lille familie har været på en endnu større rejse, end alt det gamle med konflikt synes nu at være ☺️ Det er så også fordi, at vi med psykologens ord har distanceret os fra det gamle..

og så er der løbet nyt vand i åen 🌻 Teivi sagde engang, meget rigtigt, at der, hvor man har svært ved at give slip på minder, meget er hvis man stadig er..

i præcis den hverdag, som man var i, da det hele skete. Og ikke får behandling for traumer, der jo ikke kan gå væk ad sig selv.

Så at bygge nyt kan være svært & hårdt, men åh, så sundt ❤️ Og som os kan man have brug for stor hjælp til det..

også fra venskaber, hvor vi er taget ud i de kolossale skove sammen med Gvido, og vores veninder fra USA der lige har været på besøg..

havde røgelse fra indianerne med, der renser det onde væk fra indianer-stammen og tippierne 😀 så det gør vi lige til nytår, ik 😉

Så kunne jeg se, at de billeder der er i videoen her, der er mine gladeste ture ud i Tartu i 2019.. er fra april næsten allesammen! Og der sagde psykologen også, der i april og maj..

at det er nu, at angsten går væk ☺️ Og efter det blev det hårdt, og det største følelses-arbejde, vi har været på, men så sundt ❤️

Og så håber vi i 2020, at vi er kommet så langt med det hele, at bare lidt flere måneder bliver afslappede 🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s