Det bliver langsomt all good efter alt det familie 🙂 omg, en rejse..

Hej allesammen.. så er der nyt om følelserne 😉 og hvilken rejse dog.. 🙂 det er jo vildt, så meget der kan ske i en lille hverdag.

Vi skal netop have en lille hverdag, hvor vi bare har vores by & vores hjem og så hverdags aktiviteter. Psykologen sagde sidst, at det virker til..

at der er en skytsengel, der får mig til at møde de rigtige mennesker 😀 først Teivi, og så veninder gennem Teivi & senere psykiater og psykolog her i Estland.

og det, psykologen mente, er jo nok, at Teivi & jeg selv er den, der får os til først at møde hinanden og så kontakte en læge og videre til dem 🙂 og så at vi selv har været sociale i at få venskaber.

At møde alle de mennesker, har været så sundt, at det familie langsomt, men sikkert er i gang med at blive helt fint 😉 alt den tid, vi kun kendte vores familier..

og var helt i den spæde begyndelse med at bygge op her i Estland.. der havde vi bare ikke nogen at putte i stedet for familierne, som vores primære vi kendte.

Og det er jo meget, at i en konflikt hvor det er personlighed, tankesæt & værdier, der kolliderer.. der er det netop nye personer, som man er mere enig med..

og som man deler syn på verden med.. som vi skulle flytte os til 🙂 og når problemerne netop bestod i bestemte personer & deres tankesæt & værdier ..

så løser det faktisk tingene at flytte sig til andre personer, når vi samtidig fik de gamle traumer gjort noget ved.. det hjalp psykologen med..

og så acceptere, at der altid vil være mennesker i verden, man ikke kan enes med. Nogle gange er de så bare ens familie, og indtil man er voksen er det svært at komme ud af..

men så har vi taget skridt til netop at møde alle de rigtige at sætte i stedet for & til at bidrage til indhold i vores liv på den mest omsorgsfulde, varme måde ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s