Vi har fundet mine billeder fra 2019 frem ☺️

Håber I har haft en glædelig jul allesammen ☺️ Det er så godt her til jul, og snart nytår jo også, endda med et ny årti.

Jeg har jo filmet rigtig meget i 2019 og taget billeder, og har haft svært ved at være stolt, af ting jeg gør.. lavt selvværd in the end 🙂 og der har jeg sammen med søde Teivi..

fundet alle mine billeder fra 2019 frem, og så sidder vi og kigger året igennem. Det er jo også et helt årti, der slutter, men vi prøver på at bare have fokus på 2019..

hvor vi jo fik den rigtige støtte til mine diagnoser & til vores hverdag i det hele taget. Og den rigtige hjælp til at adskille os fra familie-konflikten mere & mere ☺️

Det seneste med psykologen har været, at det bare er nogle konflikt-minder, jeg skulle adskille mig fra, mens det tunge arbejde med at bygge en ny hverdag & forlade det gamle er gjort.

Så var der bare nogle minder tilbage, som vi stille og roligt har bearbejdet ❤️ Så nu har jeg lavet lidt under to minutter med Sveske ude i haven, de første gange at hun var der..

dengang turde vi ikke helt tage selen af hende endnu, for ville jo gerne lige se hvad hun kunne finde på, lille ballademager 😉

Og der kommer mere fra skønne 2019 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s