Vi skippede julemiddagen i år 🎄

Hej allesammen.. vi skippede julemiddagen i år, mere følger om det ☺️ En af glæderne, ved bare at være kun Teivi & jeg, er, at vi kan gøre lige som vi vil.

Men først, har I en god juleaften? ☺️

Der er små glæder ved at have haft den familie-konflikt, for jul bliver virkelig nemmere at overskue, når vi er bare et par med en kat, og så i løbet af december er sammen med andre vi kender ☺️

Så i dag på juleaften sov vi længe til kl. 12 formiddag, næsten eftermiddag.. og stod op og gik en lang tur ved floden. Der var så smukt, der er langt mere lys nu, når det er ved at blive januar..

og så rigtig meget tåge, så træernes spejlinger i vandet i tåge.. så smukt ☀️ Og så lavede vi ris alamande.. vi havde faktisk planlagt en julemiddag bestående af hjemmelavet pizza.. 😀

for vi kan jo gøre som vi vil, når vi bare er os 😉 men den blev skubbet, for ellers ender vi med alt for meget mad. For vi lavede et bjerg af risengrød i går, og så fik en god portion ris alamande i dag også.

Og så har vi ellers bare hygget med Sveske på sofaen og set jule-udsendelser på DR, så rigtig stille. Og så måske ud med kameraet på et tidspunkt, og Teivi få slappet af efter en måned med nogle lange arbejdsdage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s