Det var vores perfekte jul ❤️

Rigtig glædelig juleaften, har den været god for jer også? ☺️ Teivi & jeg har gjort alle de ting, vi over årene har fundet ud af & søgt efter giver os den for os perfekte jul 🎄

Det føles godt, at når vi nu ikke kunne bruge det til noget, det vi voksede op i, og som folk normalt har lært en masse ting af til deres voksne liv.. at vi så har haft den psykiske styrke..

til at tage på et eventyr her i Estland & bygge vores eget med værdier vi elsker ☀️

I den her jul har vi været så meget i den smukke juleby på Rådhuspladsen, og i dag gik vi jo en lang tur ved floden i tågen.. så smukt!

Og så da Sveske bare kom i komplet julestemning, og vi flød på sofaen alle tre og så danskere lave julemad på TV 😀 og så havde vi jo planlagt hjemmebagt pizza..

som julemiddag, for efter bruddet med vores familier, er der jo ikke så mange hensyn at tage 😀 og så bare skubbe det, fordi det passede bedre ind, alt så afslappet & stille.

Så sagde jeg til Teivi for en uge siden, at efter julen vil jeg i drivhusene i botanisk have med alt det tropiske & kaktusser og palmer 🌴 så der får I en fin lille video fra 😉

Hele 2019 har bare været en julegave til os! Det har været sindssygt hårdt, for psykolog-arbejde giver jo alle de følelser at bearbejde, men hvor er vi taknemmelige!

Og så at hele verden har bevæget sig til, at man skal være ung, ressource-stærk & feminin, og vi elsker det 😀 vi har det som fisk i vandet nu i det nye med de værdier i alle lande.

Tusind tak for en glædelig jul med alle jer der læser med her også 🎄 og det kom så kærkomment, at de lavede julebyen meget større i år, for som psykologen sagde..

så har det hjulpet til balance psykisk, at jeg har filmet så meget til jer der ☺️

også en ny ting.. efter psykolog i et år, jeg er begyndt at se det som en god ting, at familie-konflikten var 😉 uden den havde vi ikke haft noget af alt det her, men stadig været i det andet.

Og psykologen har ret i, at vores mange oplevelser nu kan ses som muligheder for at have lært 🙂 nu når skaderne er behandlet.

Og så at vores forældre er begyndt at gå bort.. psykologen sagde, at det er det bedste for dem, for de har ikke gode liv.. og det bedste også for os 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s