En jule-magisk følelse, at der kom styr på det hele 😉

Rigtig glædelig jule-weekend ☺️ Det vigtigste fra psykologen i går.. er at de ting, der har krævet så meget styrke af os at balancere igennem, er slut nu.. og vi er klar til en hygge-rolig jul bare Sveske, Teivi & mig ❤️

Det giver os en lykkelig følelse, og psykologen sagde, at det er fint, at hele vores historie skete.. vi har det godt her, og verden har brug for personer med en høj følelses-intelligens..

som psykologen sagde, at hele vores historie byggede i os ☺️ Det er blevet den tid, hvor kerne-personerne i vores familier er begyndt ikke at være i verden mere.

De er ikke super-gamle, men deres hverdage har ældet dem. Psykologen sagde også, at det ikke er for givet, at man får ro, når personerne forsvinder, for når de aldrig lyttede..

kan man sidde tilbage med ting, man kun fik prøvet på at sige. Mens at i en god relation lytter alle til alt, der måtte være at sige 🙂 men med den rigtige hjælp er vi kommet til et punkt..

hvor stilhed er rig, som psykologen sagde. Og ordene er sagt, og så er det op til dem, om de vil lytte, men det er ikke vigtigt for os mere 🙂 det sørgede psykologen for at hjælpe os med, at det ikke er længere.

Så nu bare ro indeni & i vores hjem og ude i Tartu.. det føles magisk ☺️ Jeg har vist aldrig brugt ordet magisk om følelsen før, men den har også ændret sig ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s