Eksperiment hvad I siger til det ☺️

Hej allesammen.. vi var til Tartu julemarked i dag, og det var skønt ☺️ Og nu har vi en adventskrans mest af mos! Det var så flot at se, at det ikke er glitter fra Soviet tiden længere her..

men mos & kogler helt roligt. Mos er meget in i år, så vi ☺️ Og så var der folkedans! Det er en ældgammel ting her, som de for hundreder af år siden gjorde ude i naturen.

Men nu er det moderniseret, lige pludselig ☺️ Og det var gymnasie elever, der gjorde det, og af alle de ting, man kan være into, så er det her da en af de meget likeable..

ift. de andre ting, jeg nogle gange har nævnt ☺️ Og man kunne se, at de var Så ressource-stærke især de piger, der dansede, det var fedt at se! Hvor meget kulturen har ændret sig ❤️

Og så snakkede Teivi lidt om status på mine diagnoser, det var rigtig godt at få lidt feedback. At som I måske også kan mærke på mine indlæg på det seneste, at..

så lader jeg mig ikke så meget gå på af forstyrrende personer 🙂 det er rigtig godt. Teivi sagde, at jeg mere nu vender tankerne indad, og bliver i tvivl om, jeg gør tingene godt nok.

F.eks. blev jeg nødt til at spørge hende to gange, om jeg var god nok at være til julemarked med, og om hun syntes at jeg klarede det okay ift. at der var mange mennesker og andet.

og det syntes hun ☺️ Så det er blevet nemmere, når tingene mere handler om selvværd. Og så er det jo stadig rigtigt, at det er fornuftigt at sætte grænser, når nogens væremåde er i vejen.

Men at det måske mere er det med selvværd, der skal være i fokus hos psykologen nu ☺️ Hun sagde også, psykologen, at vi har lært at sætte grænser.

og en ting er at kunne det. Og at vi så også gør det på en fornuftig måde er bare endnu bedre 🙂

Så! Har jeg også lavet nogle eksperimenter i den her video, som jeg håber, I kan lide 🌻 bl.a. med den originale lyd og lidt. Tusind tak til jer ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s