Søger lidt indad.. i hvor emner kommer fra 🌻

Hej allesammen.. her får I igen lidt om følelser efter, at jeg på det seneste har prøvet at variere tingene lidt mere ☺️ Jeg vil jo også gerne skrive om, hvordan Estland er..

når mange af læserne her er fra Danmark, og esterne elsker at læse om, hvordan folk udefra ser deres land ❤️ Med psykologens hjælp, søger jeg meget indad..

og det har 2019 vel handlet meget om for os ☺️ Finde ud af hvor tingene i os kommer fra, og hvordan & hvorfor vi er, som vi er, Teivi & jeg.

En ting, der virkelig har stået i 2019s tegn, er, at psykologen har hjulpet os med at få et godt liv efter vores opvækst i vores familier. Og vi er så taknemmelige!

btw, Sveskes dyrlæge har samme navn, Tuuli, som min psykiater her, så alle i familien har en Tuuli 😀

Udover familie, så har vi haft en del frustrationer over grupper i samfundet, som ikke kan håndtere deres følelser (mest af alt sorg) på en socialt acceptabel måde.

Jeg har skrevet om techno fra bilruder, og også når man bor tæt på de typer, og rygning på gaden og andet. Eller bare enormt elefant-væremåde i botanisk have..

F.eks. ignorere alle skilte om at ænderne ikke må fodres, ting som det 🙂 Og så hjalp psykologen til at se, at de to emner for os er meget forbundne, familie & det med samfundet.. og vi føler også..

at når vi får behandlet følelserne ift. familie, at så bliver det andet emne også nemmere at tackle ☺️ Så vi er måske også blevet ekstra frustrerede over hensyns-løshed..

netop fordi vi kommer fra hver vores baggrund af det samme. Og samtidig så er det jo fornuftigt nok at ikke bryde sig om hensyns-løshed 🙂 Så med psykologen prøver vi på at balancere det..

så frustrationer over familie måske efterhånden er arbejdet meget på, i takt med at vi har accepteret oplevelser.

Og så at de ting, der er nu, måske acceptere, bare acceptere.. at en stor gruppe i samfundet aldrig lærer at håndtere deres følelser socialt acceptabelt.

Håbet om det slukkede psykologen.. og så at vi kan godt have meninger om hensyns-løshed, det er fint.. og så sagde psykologen at prøve at leve med det, der ikke kan ændres 🙂

Som at ikke alle er gode til socialt acceptabelt at håndtere problemer.

Vi har f.eks. snakket om at få det fjernsyn langt om længe, bare til natur-videoer og andet. For at blokere ude de rester, hvor samfundet måske aldrig bliver så stille, som vi gerne ville 🙂

Vores drøm er jo, at når folk har det meget dårligt, at de ville søge psykolog.. og ikke reagere med gaderæs, og umenneskelige kommentarer på sociale medier og andet ☀️

Det hele er jo også kommet meget i takt med krisen, at en stor gruppe endte meget socialt udsat, ikke til hjemløse-niveau. Men med hash, besættelse af hurtige biler og anden rygning også..

og forsøger at løse deres sorg i hverdagen med de ting. Og skrive en masse ting om udlændinge & stemme på Stram Kurs og de andre på den fløj og..

..der sagde psykologen, at når de aldrig får styr på hvordan, at man håndterer følelser, så vil deres fejlslagne.. og meget skadelige.. forsøg på det fortsætte.

Psykologens råd var, at vi arbejder på at acceptere det, ligesom vi skulle med de gamle minder om oplevelser 🌻

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s