Finland: 5 kvinder i top & De Sande Finner holdt ude ☺️

Hej allesammen.. en lille julegave fra Finland 😉 Teivi & jeg befinder os stadig her i Estland haha, men en julegave i form af en ny regering i Finland.

Og hvorfor er det vigtigt?

Fordi deres nye regering bliver en del af EU, der bestemmer bredere. Og fordi de 5 partier i den alle har kvindelige ledere 😀 endda fire af dem under 40 år!

Og deres nye statsminister ser virkelig ressource-stærk og 12-tals-kvinde ud ✨ samtidig så er Margrethe Vestager jo nr. 2 i EU, og nummer et i EU er sørme også en kvinde nu 😀

Det er også spændende, fordi Finlands version af DF-fløjen hedder De Sande Finner (what a name 🙄 ), og de er heldigvis holdt udenfor – igen!

Der har været en bølge i Europa, hvor de dybt forældede DF-agtige partier blev slagtet et for et, i land for land! Det startede i Frankrig, hvor Marine Le Pen heldigvis fik et skrækkeligt valg!

Vi prøvede at give dem magt, og så hvor galt det gik.. de ødelagde alt, også for dem selv.

Siden har Sveriges parlament samlet blokeret for samarbejde med Sverigedemokraterne, og sidst der var valg i Finland..

der gjorde vælgerne et arbejde for at afskaffe De Sande Finner, som danskerne jo også lige har gjort med DF 😀 og så er spørgsmålet jo altid, holder det?

Eller bliver alle DF-fløjene valgt igen senere? Og der viser Finland nu, at det holder!! ❤️ Det er to valg i træk, hvor De Sande Finner har mistet alt, så det holder nok også ved det næste valg i Danmark mod DF 😉

Og i Frankrig og alle de andre steder.

Og så ift. de stærke 12-tals piger & kvinder i hele verden, at det er så fedt at se, at de allerede komplet har overtaget EU & Finland, og Danmark med Mette Frederiksen –

og det spreder sig også mere & mere, så kvinderne bare styrer den båd i verden 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s