Har måske fundet.. bare mig ❤️

Hej allesammen.. her på en morgen hvor jeg hører Ed Sheeran & venter på at solen står op ☀️ Og vi skal ned til de rigtig søde alpacaer, de der lama-agtige dyr.. der i dag er nede i byen.

Sammen med psykologen er vi begyndt at gå meget op i den læring, som vi kan tage fra det her årti – hvor helt i starten af det Teivi & jeg ikke engang havde mødt hinanden endnu.

Og så se det i fugle-perspektiv, at det har involveret at gå fra uddannelse til reelt voksenliv, og skifte land, Teivi bo på prærien i USA & os nu her og alt det dramatiske ved at bryde med vores baggrund, og så få styr på mine diagnoser.

Og den læring, som det hele har givet, har bare lært os om vores personligheder ☀️ Ikke om at prøve på at tiltrække some billede af hvem det er ønskværdigt at være..

men bare hvem vi er. Og som en færdiggørelse af det, kan man sige.. der sagde psykologen, at vi måske kunne finde tilbage i nogle af de detaljer, vi gjorde tidligere ☺️

De store linjer i hverdagen tidligere var ikke gode, men vi byggede & havde en del detaljer, der var en oase i det hårde. Som at høre Ed Sheeran mens vi prøvede på at glemme alt det vilde derude.

Og nu bare høre den samme musik og med det vilde derude forstået & håndteret ☺️ Og så er der et stort element af, at finde ud af hvilken type feminin jeg er.

Igen, ikke sige som jeg kunne tænke mig at være, men bare hvem man er og så like, det man får øje på i sig selv. Og give en selv år til at få øje på det ægte i en.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s