Taknemmelig for..❤️

Hej allesammen, hvad går I i hverdagen & er rigtig taknemmelige for? 😉 jeg er så taknemmelig for at en masse emner, der gav mange følelser, som familie, køn, sociale lag i samfundet..

langt om længe er faldet på plads for os ☀️ Jeg er super glad for, at vi kan se en ende på vores familier, og der må nogle sige, at det er en hård ting at synes.. men det er en lettelse efter det hele, at vores forældre går.. Og..

jeg er super-taknemmelig for at være feminin ☺️ Også bare i en verden hvor feminine klarer sig, og maskuline ikke rigtig gør.

Jeg er også taknemmelig for, at Sveske’s medicin virkelig virker på den lille kat ❤️ Hun var ved dyrlægen igen i dag, og det ser ud til, at hun har det kronisk, det betændelse i øregangen.

Men medicinen tog det rigtig godt væk & så bliver hun undersøgt efter en uge med medicin. Så de kan se hvad, der mon har givet hende det.

Og Teivi er begyndt at spise oliven, ligesom jeg har gjort altid ☺️ Det er jeg også rigtig taknemmelig for, for når man slår sundheds-artikler op om oliven, så er der ingen ende på, hvor lange de artikler er 😀

Så en ting, at vi har planlagt et nytår & jul hjemme i nattøj & stort set alkohol-fri, så det er hyggeligt & roligt. Og så se fyrværkeri fra vinduet, som vi også har gjort de andre år.

Jeg er også super-taknemmelig, for hvor afslappede vores venskaber er ✨ i går kom Gvido til kaffe, og der var absolut ikke ryddet op.. og han lagde ikke mærke til det..

for et venskab skal ikke være med et socialt pres om at levere I don’t know what ☺️ Jeg er også taknemmelig, for hvor stille et hus vi bor i, selv om der er folk i de andre lejligheder.

Det er også et område, hvor man ikke elefanter rundt med en øl i hånden, så det hjælper på det, den generelle kultur i hele området, men selv i de områder kan man jo også være heldig i forskellig grad ☺️

Og så er jeg virkelig taknemmelig, for hvor spændende Tartu har gjort julebyen, jeg var der igen i dag & elsker det ☺️ Der er så hyggeligt, og jeg tænkte perfekt til en første date med Teivi, der for ti år siden..

gå rundt at kigge på alt den fine julepynt ✨

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s