Vi er så lettede bare på livs-niveau ✨

Rigtig god onsdag aften allesammen, og snart advent! Det er så hyggeligt, at folk uploader julebilleder på Instagram 🎄 i dag så jeg adventskranse og vist også et juletræ!

Vi glæder os rigtig, rigtig meget til den her jul. Og psykologen sagde wauw til, at vi elsker jul nu ☺️ I det hele taget.. ting, vi kan elske nu, fordi de ikke længere er forbundne med problemer.

Også som jeg skrev om før, at de her personligheder, der virkelig er forstyrrende, at det eneste problem tilbage med dem er lidt, når de er i deres biler..

(se forrige indlæg) men ellers er samfundet i løbet af det her årti blevet langt mere stille ☺️ Med værdier som kærlighed & natur som de største, og omsorg for hinanden.

Vi har været lidt kæmpere i den kamp, også her i bloggen 😉 og jeg elsker at se, at tingene for os ressource-stærke, der ønskede en ny kultur i hele verden, at tingene er lykkedes ❤️

Og så det her med at ifm. dødsfald i Teivi’s familie, at vi fik vores ønske opfyldt, og der ikke var noget pres for at deltage i familie-arrangementer.. det var første gang, at vi fik vores ønske.

Og sådan er det så bare nu 🙂 efter at de gav op. Det er godt, og så bare være glad for hvordan tingene er nu ☺️

Det gør også noget for mig, når min danske familie, de ældre af dem, begynder ikke at være i verden længere.. at så kan jeg slappe mere af, og nyde bare at være i Estland her i Tartu..

efter hele Teivi & min rejse 🦋 så tingene er gået vores vej i 2019, og hele det her årti har været den vildeste oplevelse, bestemt ikke nem, men super lærerig.

Og jeg tænker nogle gange på, at som det mindste er vi aldrig i hamsterhjulet, hvor hverdagen kan føles kedelig 🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s