Slutter nytår et årtis ‘krig’ mellem..🌻

Hej allesammen.. Teivi arbejder & arbejder, men hun elsker det, og gør det hele på sit tredjesprog dansk, så jeg er superstolt af hende ☺️

Og det er superskønt at se, at hun også er stolt af sig selv & det hun har lært ✨ lige nu skal hun imponere sin chef i en snak, om hvordan det går med karriere-mål..

og det var sundt for os at lave den liste over, ting vi har opnået, for udenfor arbejdet gjorde vi det også lidt på hjemmefronten ☀️ F.eks. har vi fået bygget..

at selv om vi er hjemme en hel dag, at så opstår der ikke for mange tanker & overtænke. Ift. diagnoser og sådan vores historie, så er det en stor ting at opnå.

Har I også lavet nogle gange, en liste over ting I har opnået? ❤️ Det er supersundt at gøre.

Og så det her med, at årtiet vi forlader nu.. det har om noget handlet om en ‘krig’ mellem ressourcestærke og -svage. Om kulturen i verden skulle være værdier som..

omsorg i familien & for hinanden, hensyn, kærlighed, smukke ting, natur.. eller noget helt, helt andet og modsat. Og der er bare noget med, at den unge, ressourcestærke Instagram-generation..

har krævet langt mere af de varme værdier, jeg nævnte, i hele verden, og passe langt bedre på naturen, vi klimatosser og det hele ❤️

Og som DR skrev nu, så er måske et af de sidste punkter at få lagt et låg på det modsatte.. at vanvidsbilister, der brager techno ud og ofte kører påvirkede..

(tit med undercut som frisure og en kæreste med lyserødt hår & en smøg ved siden af, mens de råber, skændes højere end techno-beatet).. stadig er et stort problem ude på vejene.

Og for de naboer, der bor tæt på en vej. Men udenfor deres biler, er der faktisk blevet stille ☺️ De drikker hjemme nu, der er ikke ret mange natklubber tilbage, rygning på gaden er et afsluttet kapitel..

og de events, der bliver planlagt i byer nu, er blevet meget kulturelle, og ikke noget som bilræs, der er en magnet på de her 🌻

Så det er et årti, hvor vi med nytår måske endda får lagt et låg på den sidste brik, deres biler, scootere, motorcykler og knallerter. Så alle fornuftige naboer f.eks. kan sove i fred ☺️

Det emne har virkelig kendetegnet det her årti, og der var lidt brug for det, må vi sige. Et opgør med en kultur, der bare ikke er fed at have i samfundet, og at vi ressourcestærke så faktisk har fået lagt et låg på deres kultur 🦋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s