Tre vilde ting på en uge.. bearbejde & få dem ud ☀️

Hej allesammen, og glædelig på den anden side af det mørkeste ☀️ Solen har skinnet hele dagen både i går & i dag, mens temperaturen som det varmeste har været nogle minusgrader.

Det har været skønt! Og Sveske kommer hele tiden ind i varmen nu, når hun er ude i haven 😀

Der er sket 3 vilde ting, og de er gode nok for os, bare mas.siv.t med indtryk og følelser. Og jeg kan mærke, at psykolog & psykiater har gjort mirakler ☺️ For vi er faktisk lykkedes..

med at guide os selv gennem det! Men here goes..

i sidste weekend mistede Teivi’s familie hendes onkel. Og vi kendte ham ikke rigtig. Men var bekymrede for stadig at blive mødt fra hendes familie af..

et massivt pres for at leve op til ‘bør’ og deltage i store familie-events med spisning og mindes ham og..

men indtrykkene er meget, at udover at fortælle os det, så kontaktede de os ikke! Det er skønt, bare en komplet ny situation, at de har givet op ift. at presse ting ned over os ☺️

Kun to dage senere skete enormt dramatiske ting i samme kategori i min familie i Danmark, det skete faktisk tidligere, men vi hørte om det på det tidspunkt..

også indtryk! Og det er inde i den nærmeste familie, at de her ting er begyndt at ske. Og mens at det er lidt dramatisk, så må vi jo også erkende, at der har været problemer mellem os og personerne.

Så mens at jeg ikke ønsker dårlige ting for nogen, så giver det også sådan en underlig følelse af lettelse, som jeg har noget skyld over at føle i de her situationer.

Men jeg tager den med psykologen i næste uge ☺️ Og så på en enkelt dag fik Teivi ny chef, og det giver da også bare lidt forandringer, når en ny sætter rammerne for en ting, der fylder meget.

Så alle tingene er jo gode nok for os ☀️ Bare mange indtryk & følelser, som vi så til gengæld lærer mere & mere at guide os selv gennem med god støtte ✨

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s