Ting, jeg har lært af alt det seneste ☺️ Så glad ❤️

Hej allesammen.. jeg skrev lidt før om de seneste ting, 3 vilde ting der er sket. Og det var måske mest bare fortælle baggrunden for det, der faktisk (nu på den anden side af de vilde ting)..

betyder noget for os ❤️ Har I læst i det online magasin, der hedder Psychology Today? Jeg er fan!

De havde en artikel om, at hvem fik dog den ide at splitte ‘føle man er en smuk person’ op fra at ‘føle succesfuld for ting man har opnået’..

man kan føle begge dele! Som emne er dét måske ikke linket med de events i vores hverdag på det seneste, men måske alligevel idet at vi blev stærkere af tingene, og nu har mere helede følelser ☺️

Og succesfuld & føle sig smuk er jo netop meget glade følelser.

Og der, hvor Psychology Today hjalp mig lige nu, var netop at lede mig til det, som jeg ønsker at føle – og som psykologen måske også har prøvet at guide mig mere til ☀️

Netop en følelse af, at jeg har opnået ting.. jeg er lykkeligt gift, har formået at tilpasse mig et nyt land, og balancere i hele den kulturændring både i verden og her i Tartu..

og formået sammen med Teivi hånd i hånd at komme gennem familie-konflikten & bare have lært.. for så at genopbygge vores batterier.

Og som en måske overordnet ting til det, føle at mit hjerte er smukt. Det skal jo så ses i det lys, at jeg voksede op med hver dag at høre det modsatte.

Og jeg voksede op med, at man skal være som andre. Ellers er der noget galt. Der var ikke plads til forskelligheder i min familie. Og alle skulle være som dem.

Så træde ud af det med, at jeg havde et stort ønske om at være som andre.. alle de der normale derude, men hvem er de endda..? Jeg sagde i min første, eller anden snak med psykologen..

at jeg gerne ville blive normal. Så kom en periode, hvor jeg insisterede på bare at være mig. Og nu måske bare at jeg kan rumme begge dele, være normal & også skille mig ud på punkter ☺️

Og så i stedet for den jagt for at føle mig normal.. så i stedet bare føle, at jeg har opnået gode ting, og at jeg har et varmt hjerte ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s