Intet planlagt – andet end at have det dejligt 🌸

Hej allesammen.. det lyder måske underligt, men her på en onsdag er vi begyndt at holde weekend 😀 Teivi’s opgaver på arbejdet er klaret for nu, vi har først psykolog om en uge..

så vi har faktisk ikke noget. Og det føles sundt & skønt! Og tegner til en rolig, skøn juleferie senere.

Vi har lidt måtte opgive ideen om julemarked i Tallinn, da vi har haft så store psykiske ting at se til, der endelig er faldet til ro & vi har det skønt igen ☺️

Men både psykolog & psykiater bad os om at have oplevelser, men rolige. Så et tætpakket event i storbyen er måske ikke lige.. i stedet venter vi, til der kommer meget sne..

og så tager vi en natur-oplevelse! Taevaskoja, der er et flod & skov område går der en bus direkte til.. og sjovt nok, så selv om vi har været der flere gange, og Teivi i hele sit liv rigtig mange gange..

så har ingen af os set det med sne ❄️ Så vi fylder vores nye termokande op, og så tager vi ned og ser på når der er sne på jorden, og så en kant af is på floden.. med rindende iskoldt vand midt på..

og sne på alle de kæmpe grantræer..

det er så smukt, og det jeg også elsker at gå ned til her tæt på hvor vi bor ☺️ Der er helt stille der i Taevaskoja, så man kan bare hyggesnakke, opleve storslået natur.. og tage billeder 🌲

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s