En ting, jeg elsker ved mine diagnoser 😉

Hej allesammen.. måske kender I nogen, eller har selv lidt tummel med noget helbred.. be it fysisk eller psykisk..

jeg er stødt på blogs, der også skriver om deres diagnoser, men hvor det bare er stakkels mig klistret overalt, det samme når vi er ved psykologen og kan høre lidt gennem dørene..

Og jeg går virkelig op i at have en positiv stemning i hverdagen trods de svære ting ☺️ Var også på en eneste weekend med tourette foreningen, og vi introducerede os selv..

ved at sige hvordan vi lider af at have tourette hver især.. og jeg var bare.. det stakkels os i hele rummet.. virkelig, man Kan gøre noget for at klare sig trods diagnoser!

Her er en ting, self. blandt det svære, som jeg elsker ved at have diagnoser 😉 at når jeg er så ikke-perfekt med de symptomer, der påvirker væremåde, følelser & tanker..

at så giver det rum til mine omgivelser til også at være u-perfekte ❤️ Vi er jo bare mennesker allesammen! Og mens jeg tit herinde skriver for en vis grad af social kontrol i samfundet..

fordi nogle væremåder faktisk er lidt problematiske.. så igen det balance, jeg også skriver meget om efter, at psykologen lærte os om det ☺️

Det er kun meget få ting, som f.eks. rygning, der ikke engang er godt i balanceret mængde. Men næsten alt andet, så længe det bare er i balance er det fint ☺️

Og der kan en person med diagnoser give netop lidt plads til, at andre også kan give slip på perfektionisme & måske endda have mere plads til at vise personlighed 🌹

Også i ægteskaber & forhold, at en fra mit studie i Århus krævede, at hans kæreste gjorde alt beauty hver dag, barberede ben hver dag og.. og self. gik hun fra ham, og heldigvis for det.

Og der kan det også i ens hjem åbne lidt op for standarderne, der bare skal være balancerede ☺️ Tingene kan blive for lave, men de kan sandelig også blive så høje..

at man begynder at have stress på livsniveau over at skulle overholde sine egne perfektheds-regler for en selv. Og det går rigtig galt, når man så begynder at kræve perfekthed af andre også.

Jeg elsker personer, der viser ægte, hjertelig personlighed, så det modsatte af perfekt.. og så på nogle punkter som om man drager omsorg for andre & viser hensyn til omgivelser..

der kan vi jo godt allesammen stille nogle krav, så vi passer godt på hinanden & vores jord ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s