Den mørkeste tid er ovre, men det er stadig mørkt ✨

Hej igen, der sker så meget for tiden ☺️ Snart jul og alle de følelser.. glæder I jer til jul? Jeg så i countdown i toppen af forsiden herinde, at der er to uger til julemåneden!

Klimaet i Estland har ændret sig en del, i de år jeg har kendt til Estland, som er de ni med Teivi ❤️

Vi har jo fået Golden fall hvert år nu, hvor alle bladene ligger og skinner i efterårs-solen.. og fordi halvdelen af Estland er dækket med træer, og der i byerne er to træer mindst på hvert gadehjørne..

så bliver der rigtig mange blade smukke om efteråret 😉 Da jeg mødte Teivi, var der bare mørkt fra september af. Og ingen sol i bladene. Og det er blevet varmere om efteråret også.

Så det er efterhånden fra midt-oktober og så til nu næsten december, at det bare er rigtig, rigtig mørkt i Estland, hvor dagene virkelig også er korte (selv om den korteste dag jo er tæt på jul).

Og vi er faktisk forbi det nu! ☀️ Så jeg kan fotografere igen, og vi kan gå ture ved floden igen & det bliver rigtig koldt nu og sne og frost, plus sol ❄️

Vi skulle i starten finde ud af, om isvintrene med minus tredive & solskin var på vej væk fra Estland, men det er de ikke. De er bare kortere nu ☺️ Gået fra over et halvt år til måske fire måneder startende herfra af.

Da jeg mødte Teivi, var efteråret nogle uger, ca. tre uger, og så netop vinter i over et halvt år ❄️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s