Det der besat af sikkerhed.. i stedet for skoler & børnehaver

Hej allesammen.. jeg skal prøve på ikke at gøre det til decideret et politisk indlæg, men mere skrive om to typer af tankesæt i hver sin ende af samfundet ☺️

Men hvordan går det hele hos jer? ☀️ De har fixet mine videoer i bloggen! Og så er det da også tid til at skrive ud, at wordpress og alle de andre store sociale medier..

siden december 2016 har arbejdet på et gigantisk projekt, hvor alle platformene som facebook, wordpress som i bloggen her blev transformeret.

og det har været hele rejsen værd, for platformene er gode nu! Trods at funktioner var nede, og videoerne havde et mærkeligt design osv. mens de arbejdede ☺️

Til gengæld ser det ud til, at de er getting somewhere med det ☀️ Og så til det med om investere landets penge i endnu mere sikkerhed, eller i skoler & børnehaver.

Teivi & jeg har om nogen lært betydningen af en tryg barndom. Vi havde den jo ikke, men nu.. når vi fik åbnet vores øjne til alt det normale, så har vi bare kunne se, hvor meget det betyder..

alle dem der vokser op med omsorg & kærlighed på plads ❤️ Og der er Meget fokus på at en pædagog til 24 børn nogle gange, og tager man et enkelt barn ud af rummet hvis behov for det..

så er alle resten uden støtte imens. Samtidig med det problem, så har Folketinget spildt some 300 millioner på grænsekontrol mellem..

can you believe it, Sverige og Tyskland. Like omg. Havde der været krig noget sted tæt på, kunne det M.å.s.k.e give mening, men generelt ikke.

Og det er bare, når bunden af samfundet bestemmer – Inger Støjberg, DF, Mette Frederiksen..

de sidder godt nok som ministre. Men deres tankesæt flugter komplet med det paranoide i bunden.. hvordan vil andre skade mig? Og hvad kan deres onde motiv være? Og..

hav nu bare noget tillid til, at andre er gode, der ikke ønsker at skade ☺️ Og der er snak om ‘new rich’, hvor netop nogle har opnået penge & høje positioner som f.eks. minister..

men hvor deres tankesæt stadig flugter komplet med vælgerne hos Dansk Folkeparti.. modsat enhver dannet, uddannet hjerne & ethvert tillidsfuldt, varmt hjerte.

Vi må få stoppet, at paranoide personer bliver stemt ind.. og det er bare Inger Støjberg-fløjen i Venstre, hele DF-fløjen, dele af Enhedslisten, nogle gange SF og Mette Frederiksen-fløjen i S, der er hardcore socialister.

Så en speak up for midten ☺️ Så vi undgår, at paranoide spilder pengene på at være bange for, at en terrorist måske vil gøre onde handlinger, eller at deres egen nabo nok har et motiv imod dem..

få noget dannet, uddannet ind 🙂 så vi med varmt & tillidsfuldt hjerte kan bruge pengene på gode skoler, børnehaver med omsorg og rigtig meget andet med varme & hjerte i 🌹

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s