En helt ny hverdag, balanceret & stabil nu ✨

Hej allesammen.. hvilke ændringer, I har lavet gennem tiden, har været de bedste for jer? Vi snakkede meget om ændringer med psykiateren i går ☺️

Og også meget om hverdag, og hvor ens væremåde i hverdagen sådan kommer fra.. og det kommer fra ens følelser 🌹

Først lidt generelt, og lidt senere om Teivi & jeg ☺️

Det er ikke så meget ift. Teivi & jeg.. men nogle tænker rationelt inden de handler, mens andre reagerer straks & impulsivt & tit ikke hensigtsmæssigt på enhver følelse, så snart den popper op.

Og lidt om samfundet generelt.. så skete der en ændring for ca. halvandet år siden, hvor impulsive personer begyndte at reagere på en følelse af vrede meget straks, når vreden meldte sig.. og det har sendt mange i fængsel..

en udvikling, der kom i takt med at bunden af samfundet fik det endnu sværere. Men nok om det for nu.

Teivi & jeg gik også rundt med rigtig mange svære følelser, der kom af minder fra hver vores barndom. Det gjorde i første omgang psykologen og nu også psykiateren os opmærksom på..

at det var der, at problemet lå, minder fra barndommen. Og de har så hjulpet os til at komme af med de følelser, så minderne ikke skulle være skræmmende mere 🙂

Og det har virkelig givet os en helt ny hverdag! Netop det med at kvaliteten af ens hverdag afhænger af ens følelser. Det starter i hjertet, og man kan have bygget hele pakken villa & vovse..

men hvis ens følelser ikke matcher op, så er man bare ikke tilfreds med den hverdag. Og det var, måske det vi var lidt i..

og hvor vi så i 2019 med lægers hjælp har fået de glade følelser med & de ikke så glade fjernet 😉

på hverdags-niveau har alle jo op og ned, men det var nogle store ting fra levet liv, der trykkede os på et mere højt plan, og det fik vi fjernet! Så vi kan være bare på hverdags-niveau nu..

og ikke skulle tænke over traumer ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s