Jeg er så glad 😉 lidt om min angst-diagnose

Hej allesammen og rigtig god weekend. Jeg købte lidt snacks til Teivi & jeg, og så holder vi fredag aften!

Jeg snakkede med psykologen i dag, og hun sagde, at udviklingen for os kommer mere ad sig selv nu, så vi behøver ikke at jagte den mere. Den skal nok ske.

Det har været meget et emne i vores snakke, netop fordi det er så meget i mennesker, at hvis man ikke har det godt, så jagter man at løse problemet.

Og netop at det, der skal hjælpe en til mere at slappe af.. er at se & vide at tingene er okay, at problemerne ikke er så store, så der er ikke så meget at jagte en løsning på.

men i hjernens panik-mode, som kan sætte ind, der ved man ikke det 😀

OG – super nice ting! Hun sagde også, at en ting, der har stået højt på min ønskeseddel, og som vi også har brugt meget snak på.. faktisk er kommet ❤️

At hvordan jeg filmer & tager billeder ikke er guidet af angst længere. Det er klart, at hvis man har symptomer, at så laver man følelses-ladede ting anderledes.

Når netop de her sygdomme handler om følelser. Så se (tusind tusind tak 🌹 ) med herunder i min første video, hvor det faktisk med psykologens ord..

er lykkedes at træde ud af det fængsel, som angst kan føles som, og leve langt mere frit og ikke så lukket om en selv, som angst kan gøre 😀

det betyder rigtig meget for lykkelig ☺️ Så kan vi flytte os lidt fra at arbejde på angst i det kreative til med psykologen at arbejde videre med angst på andre felter i hverdagen.

Det føles skønt at have så meget omsorg ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s