I verden 2020.. vær feminin, eller fald til bunds ☺️

Hej allesammen ☺️ Så er det søndag. Og vi har planlagt at lige få hængt julepynt op i dag, rigtig hyggeligt. Vi tog jo på julepynt shopping i går, og jeg fik også noget rigtig fint tøj..

lige nu har vi intet sol, så det er svært at vise jer det på billeder. Men mon ikke at jeg på et tidspunkt har bare nogle timer med sol & kamera 😀

Det her emne med hvem der vinder i samfundet 2020, har jeg jo skrevet meget om, også på den baggrund at jeg læste et studie, der handlede meget om det.

og der er nu et meget stort gab mellem, hvordan ressource-stærke og -svage klarer sig, ikke kun i Danmark, men i alle lande. Det nyeste er, at DR endelig har kastet sig mere direkte over emnet..

i stedet for at vade rundt om busken, som de gjorde mens USA skrev en masse om emnet. Så et mere relevant medie i DR nu ☺️

Det, som Teivi & jeg har spottet Rigtig meget, og læst mange artikler om er de ressource-stærke vinder-piger og kvinder.. ifølge en del artikler og forskere er det ni ud af ti kvinder & piger i den vestlige verden nu 🙂

de 12-talspiger, der klarer sig skønt i skolen, spiser sundt & trods også deres udfordringer.. kan vi ikke vente på, at de bliver også Teivi’s kollegaer i super karriere ☺️

Tidligere troede vi så, at når man ser helt virkelig enormt mange drenge & mænd klare sig modsat i verden nu.. det er også ifølge forskning ni ud af ti, bare med negativt fortegn..

at så skulle det være fordi, at de er drenge og mænd. Men vi har måtte revidere lidt, at det er fordi, de ni ud af ti er maskuline.

Og der er kun en gruppe af vindere i verden 2020.. feminine personligheder, der går overordentlig meget op i følelser, udtrykker dem og kan overføre følelser til visuelt arbejde..

så de kan få karriere i reklame-branchen & styre en virksomheds sociale medier f.eks. Og som kan udtrykke sig i følelser skriftligt, så de både i ord & på skrift kan sætte ord på deres følelser ☺️

Den ting, der netop får mænds & drenges problemer til bare at hobe sig op indeni dem, er netop pga. at de er maskuline.. har ikke tilstrækkeligt med ord at udtrykke sig med..

og de ord, de har for følelser, holder mange af dem tilbage, fordi at så er man jo homoseksuel.. og virkelig, endnu et emne..

den gruppe, der vinder i 2020, og som er netop feminine har alle de her feminine værdier med omfavne enhver minoritet ☺️

I en verden hvor kommunikation er adgang til penge & jobs.. og penge er adgang til samfundet, i stedet for at hutle sig gennem fra dag til dag på kanten af det..

der giver pigehjernen bare en kollosal fordel. Sprog-centret i hjernen er markant mere udviklet i kvinder & piger, og der kan man jo så sige..

at det er meget ekskluderende at have bygget en verden, hvor man skal være god til kommunikation for at bygge at have penge & der igennem blive hørt i samfundet.

Men det er verden i 2020. Der er meget vær god til kommunikation i både tale, skrift & visuelt.. hav en sund livsstil, tal åbent om alle følelser for også at bearbejde dem & skabe nærhed med andre..

omfavn alle minoriteter & vær omsorgsfuld & tage hensyn. Det er rigtigt, at det er høje krav, men er de ikke fair nok, så vi passer på hinanden & bygger noget ambitiøst ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s