Teivi har brug for min Hobbit-hed & jeg hendes individualisme 🌸

Rigtig god lørdag allesammen ☺️ Har I en god weekend? Og kan I huske Hobbitterne fra Ringenes Herre?

De bor jo i et lille samfund, hvor der er bestemte måder, tingene gøres på, og hvor alt er forudsigeligt & det giver tryghed.

Måske er det pga. min angst-diagnose, men det er meget min drøm at bo i det. Og så alligevel ikke. Som også Teivi sagde lige nu, da vi snakkede i noget tid, så begyndte selv Hobitterne at kede sig til sidst..

og tog på eventyr 🌸 ligesom at jeg også tog med Teivi, der meget mere har en eventyrlysten & vild personlighed som Gandalf’ også i Ringenes Herre. Og jeg er jo i Estland nu som følge af Teivi ☺️

Psykologen sagde i en snak, at vi netop balancerer hinanden rigtig fint, og måske har brug for hinandens baggrund i forskellige lande. Danmark har meget Hobbit-hed i sig..

netop med hygge-kulturen & jordbær og kaffe i haven på en sommerdag. Mens Estland er individualistisk næsten til USA-niveau..

hvor det handler om at bygge noget stort, og det helt sikkert før man fylder 30. Og hvor man skal ud at være et talent & præstere i en så kendt & stor privat virksomhed som muligt.

Og sat op på den måde, så kan jeg rigtig godt se det, som psykologen siger.. at netop, også set i Ringenes Herre, at Hobitter & Gandalf jo netop er et rigtig balanceret, fint match ude på eventyr ❤️

og jeg tror, at var jeg blevet gift med en, der som mig har meget Hobbit i sig, så ville det nok være blevet lidt kedeligt & stillestående hen ad vejen..

mens at Teivi også sagde her til morgen, at hun ville aldrig gifte sig med en som hende selv.. det hele ville være ude af styr på tingene, eventyrene ville blive så store at alt stabilitet ville ryge..

og hun ville have screaming skænderier med sin partner 😀 så det er nok godt, ja, at hun er gift med stille & rolige Hobbit-mig, mens hun så til gengæld kan tage mig med til Estland & opleve nogle gange skræmmende ting 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s