Har nok givet slip på nogle følelser i aften ☺️

Hej, har I lagt mærke til den lille detalje, at emojis her i bloggen (så i wordpress generelt) er blevet de rigtige, i stedet for at wordpress ændrer dem 😀 det elsker jeg!

Og det er måske en lille ting med de emojis, men har alligevel stået højt på min ønskeseddel til bloggen! Og i det hele taget er nogle ting ude af vores hænder begyndt at ske & endda gå vores vej.

Vi i vores lille familie, Teivi, Sveske & jeg.. føler virkelig i vores hverdag nu, at følelser er blevet lettere 🦋 det har meget med psykolog at gøre, og så at vi finder så meget mening i Teivi’s arbejdsdage på op til 12 timer som det normale.

Det første, hun sagde til mig, da hun boede på kollegie i Odense, og vi kun havde kendt hinanden i et par dage.. var at hun havde den karriere-drøm, så det er en meget følelsesladet ting..

for os at hun kan flyve i det nu, og i vores hverdag gøre det sammen med mig som hendes støtte ❤️ Og når vi ser, at det muliggør mere eller mindre økologisk mad til Sveske og andre små ting..

der i hjertet er kæmpestore, så bliver vi glade 🥰

Jeg har virkelig givet slip på noget måske sorg i aften.. det var psykologen, der hjalp mig til at se, at bruddet med min familie var nødvendigt, men self. en sorgfuld ting..

sådan at det var nødvendigt, var sorgfuldt. Det havde da været sjovere, hvis familien bare fungerede, men den drøm måtte jeg opgive hen ad vejen. Psykologen sagde, at min sorg kom af en drøm om familie, der var mistet..

men at en god familie aldrig har fandtes for mig (udover vores egen lille med Teivi her i Estland). Så der er ikke noget sådan IRL tab, som jeg fik sorg over..

hun sagde, at jeg mistede ikke nogen personer i at sige farvel til min familie, for jeg havde dem aldrig. Men jeg mistede en drøm, der var altafgørende for mig psykisk.

Og jeg kan virkelig mærke en ting! At nu, når min drøm til sidst gik i opfyldelse sammen med Teivi & Sveske, så går jeg virkelig mindre op i, at jeg ikke har haft den opfyldt altid fra get go ved fødslen ☺️

Det er supersundt! Og så få den oplevelse også, at det er da langt lettere at sige farvel til f.eks. dem i min baggrund, når vi til sidst her i Tartu fik bygget noget godt at sætte i stedet for.

Jeg snakkede med psykologen om, at somehow er det mere attraktivt for hjernen at være i dårlige omgivelser end at være i en intethed, hvor der er tomt omkring en..

i dårlige omgivelser har man i det mindste noget, bare ikke noget godt. Men at det mest angst-provokerende for hjernen er, hvis man har intet.

Og det forklarer meget godt, hvorfor jeg ikke psykisk kunne sige farvel til de dårlige omgivelser, før jeg havde de her nye at sætte i stedet for.

Havde jeg bare forladt min baggrund tidligere, så havde jeg netop puttet mig selv i et tomrum, en intethed ift. hverdag. Og hjernen vil ikke det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s