Jeg indser mønstre, måske fordi personerne blev ligegyldige 🌻

Hej, og rigtig god lørdag aften! Nogle af læserne her har måske terminsprøver, så held & lykke med det 🙂 og så er det jo snart julemåned!!

hvordan går det med at blive klar? 🎄

Med psykologens hjælp er der sket noget rigtig stort! Måske netop fordi at personerne i min familie blev ligegyldige nu, så har vi mulighed for at indse mønstrene mere i fugle-perspektiv..

og det er jo mønstrene, som jeg arbejder med psykologen på at indse, og med dem se hvad der gik galt tilbage indtil nu her, de ting der formede os.

Psykologen siger også meget, at det netop er, når jeg forstår tingene i stedet for at være forvirret.. at jeg kan blive fine med det hele. Hvis man er forvirret..

så ved man jo ikke, hvad det er, man skal acceptere & få det fint med. Man kan ikke se, hvad opgaven for en er. Og det var jeg meget i. Så at få noget fugle-perspektiv..

ikke længere på de enkelte mange episoder. Men hvordan de tilsammen var nogle mønstre.

Og vi er Så taknemmelige for, at psykologen har hjulpet os til at forlade personerne. Og det her med at forstå de mønstre, der formede en..

at det handler jo faktisk om en selv & ikke længere om dem tilbage 🦋 jeg var ude i går og tage billeder, og lyset var så smukt, før det blev storm, som det også er i Danmark lige nu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s