Psykolog: gå ud og nyd & kig på alt det normale 🌻

Hej allesammen.. jeg snakkede jo med psykologen i tirsdags 🙂 og vi snakkede meget om krop, og hvordan jeg lærte at have angst for alt, der har med kroppen at gøre.

Det er der mange unge, der har ❤️

Og så snakkede vi meget om, at tingene kan være anderledes, end det vi voksede op i. Og Teivi & jeg skal gå ud og nyde, at tingene kan være anderledes, observere det, tage det ind i vores hjerter 🙂

Som en start har vi opdaget, at det paranoide tankesæt, hvor læger & socialrådgivere ikke prøver på at hjælpe familien, men sikkert har en ond plan, fordi de er onde personer, om at bringe forældrene ned..

fordi socialrådgiveren hader dem.. hele den forskruede tankegang.. at det er en, man møder i en trist oase i bunden af samfundet..

hvor intet info om hverdagen må slippe ud af hjemmet, for andre kan bruge enhver ting til onde handlinger.

Men i næsten alle dele af samfundet er tingene & tankesættet & værdierne helt helt anderledes 🙂 det så vi bare ikke, fordi vi hver især voksede op i en aflukket boble på bunden.

Og gå ud og observere, at en masse mænd & drenge er rolige og læser en bog ved floden i farvet tøj.. i hvert fald her i snart 2020, og igen at det psykologen mener..

er netop at fjerne vores øjne fra bunden af samfundet & så se alt resten 🙂 det er vi bare ikke så trænede i at gøre, når vi altid lærte det andet. Men det er ultimativ sundhed at flytte det fokus hos os & få øje på at stort set alle andre mennesker er anderledes & tænker og føler anderledes 🌻

Alle de ting som det. Og opleve at feminin, når man flytter sit fokus bare lidt opad i samfundet, ikke handler om stærk parfume & øjenvippe-extensions.. og være sexet på billeder..

men om et varmt hjerte & en imødekommende personlighed, som de mænd, vi kender fra Teivi’s arbejde, også udviser 🙂 og igen.. det er, når vi flytter vores fokus til familier med mere normale forhold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s